Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με παρέμβαση του βουλευτή Ευβοίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκου Μαυραγάνη θα λειτουργήσουν ομαλά οι τουριστικές επιχειρήσεις με υδροθεραπευτήρια στην Αιδηψό αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Υδροθεραπευτήριο Αιδηψού
Υδροθεραπευτήριο Αιδηψού

Στο δελτίο τύπου χαρακτηριστικά αναφέρεται

Ο Βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης έχει ξεκινήσει έναν επίμονο αγώνα μπροστά στο μεγάλο πρόβλημα των περιβαλλοντικών όρων που απαιτούνται για την λειτουργία τουριστικών επιχειρήσεων που διαθέτουν υδροθεραπευτήρια και οι οποίες αξιοποιούν τα ιαματικά νερά περιοχών της χώρας μας. Πολλές τέτοιες επιχειρήσεις, όπως είναι γνωστό, δραστηριοποιούνται στην Αιδηψό.

Το νομοθετικό πλαίσιο που διαμορφώθηκε έφτασε στο ακατανόητο ως προς τη σκοπιμότητά του σημείο να εξομοιώνει τα υγρά απόβλητα αυτών των τουριστικών επιχειρήσεων (δηλαδή τα ιαματικά νερά) με απόβλητα βιοτεχνιών!

Ήδη πολλές τουριστικές επιχειρήσεις αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας τους κατόπιν ελέγχων των αρμοδίων υπηρεσιών.

Με παρέμβαση του βουλευτή προς την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά υπεγράφη διευκρινιστική εγκύκλιος της Αναπληρώτριας Υπουργού με την οποία επιτρέπεται η προσωρινή λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων χωρίς προηγούμενη απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων. Έτσι οι επιχειρήσεις αυτές της Αιδηψού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας θα λειτουργήσουν απρόσκοπτα κατά την περίοδο της τουριστικής αιχμής.

Παράλληλα ο βουλευτής θα συνεχίσει την προσπάθειά του προς την κατεύθυνση του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων που απαιτούνται για τη λειτουργία των προαναφερομένων επιχειρήσεων.
Δημοφιλή σήμερα

Γιάννης Τζαβάρας - Βιογραφικό

Γιάννης Τζαβάρας - Βιογραφικό

24/3/2019
Ο Γιάννης Τζαβάρας είναι 42 ετών και κατοικεί στη Χαλκίδα. Είναι Τεχνολόγος Γεωπονίας ζωικής παραγωγής, εργαζόμενος στις επιχειρήσεις συμφερόντων Ζούρα....
Εκδήλωση του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μουζάλα στην Χαλκίδα

Εκδήλωση του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μουζάλα στην Χαλκίδα

22/3/2019
Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019, θα επισκεφτεί την Χαλκίδα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μουζ...
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2019 - 3ος αγώνας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2019 - 3ος αγώνας

22/3/2019
Ο 3ος αγώνας Μοtocross του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα γίνει στην Χαλκίδα, το Σάββατο και την Κυριακή 30 και 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:30, στην πίστα ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας