Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αναβάλλεται λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων η ενημερωτική συνάντηση για τον καρκίνο του δέρματος καθώς και για τον έλεγχο των σπιλών που θα πραγματοποιούνταν από τις 3 έως τις 5 Ιουλίου στα Στύρα Ευβοίας.
Δωρεάν έλεγχος σπίλων και ενημερωτική συνάντηση για το μελάνωμα στα Στύρα
Δωρεάν έλεγχος σπίλων και ενημερωτική συνάντηση για το μελάνωμα στα Στύρα

Για αυτή την αναβολή το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας  Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» και ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Στυρέων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση

Με λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι λόγω της έκτακτης ψηφοφορίας του δημοψηφίσματος της χώρας μας την Κυριακή 5 Ιουλίου είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλλουμε την οργανωμένη για το τριήμερο δράση πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος που θα πραγματοποιούνταν με τη συνεργασία του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Στυρέων και του Γραφείου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας και του Κέντρου Αναφοράς Μελανώματος και Εγκαυμάτων του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής – Μικροχειρουργικής του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» τις ημερομηνίες 3 – 4 και 5 Ιουλίου 2015.

Παρά ταύτα σας ενημερώνουμε ότι η δράση θα υλοποιηθεί σε επόμενο χρόνο αφού οι διοργανωτές θα είναι σε άμεση επικοινωνία ώστε να οργανωθεί η δράση εκ νέου.

Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την ανάγκη αναβολής η οποία όμως υπερβαίνει τις δυνατότητες υλοποίησης της δράσης στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας