Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνεδριάζει τη Δευτέρα 13 Ιουλίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ευβοίας.
Παναγιώτης Σίμωσης
Παναγιώτης Σίμωσης

Σε συνέχεια της από 24.06.2015 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της οποίας δε συζητήθηκαν όλα τα θέματα λόγω παρέλευσης χρόνου, καλείστε στις 13 Ιουλίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου, προκειμένου να συνέλθει το Διοικητικό Συμβούλιο για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα που δε συζητήθηκαν στην από 24.6.2015 συνεδρίαση του Δ.Σ. Επιπροσθέτως, σας γνωρίζουμε ότι στο ενδιάμεσο διάστημα κατατέθηκε από τον Α΄Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Γεροντίτη αίτημα παραίτησης του από τη θέση του Α΄Αντιπροέδρου. Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με την επιμελητηριακή νομοθεσία και το θέμα αυτό συμπεριλαμβάνεται στη συνεδρίαση.

Θέματα ημερησίας διατάξης

1. Επικύρωση πρακτικών
2. Παραίτηση μέλους ΔΕ- Αντικατάσταση αυτού.
3. Αιτήματα Επιχορηγήσεων Σωματείων
4. Συζήτηση επί αιτήματος 13 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τα ακόλουθα θέματα: α)Ευπρεπισμός Δημόκριτου. β) Δημιουργία επιτροπής διαχείρισης των τριών εγκεκριμένων προγραμμα΄των Leonardo του Επιμελητηρίου. γ) Δημιουργία επιτροπής διαχείρισης ενημερωτικών ημερίδων και δράσεων. δ) Συμμετοχή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με έδρα εκτός Χαλκίδας, σε επιτροπές. Ε) Αίτημα επιχορήγησης Σωματείου κομμωτών.
5. Αίτημα της δικηγόρου κας Λιονάκη για εξόφληση των νομικών της υπηρεσιών που αφορά υπόθεση του Επιμελητηρίου Ευβοίας (για το κτίριο του Δημόκριτου) κατά της ασφαλιστικής εταιρείας Proton,
6. Ανακοινώσεις.

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Σίμωσης
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας