Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την πραγματοποίηση ρουσφετολογικών προσλήψεων στον ΟΑΠ - ΔΕΗ καταγγέλλουν με ερώτησή τους, προς τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, οι βουλευτές Δημήτρης Πιπεργιάς και Βασίλης Κεγκέρογλου, εισηγητής και αναπληρωτής εισηγητής, αντίστοιχα, του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ. Στην παρέμβαση τους, οι βουλευτές ζητούν διευκρινίσεις από τον υπουργό για το διορισμό δώδεκα (12) οδοντιάτρων, στα πολυιατρεία του ΟΑΠ - ΔΕΗ του Ν. Αττικής, με συμβάσεις τετράωρης απασχόλησης. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:
"Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι βομβαρδίζονται με διάφορα καταστροφολογικά σενάρια περί κατάρρευσης του ασφαλιστικού συστήματος, που χαρακτηρίζεται ως ωρολογιακή βόμβα, για να αποδεχθούν την αναγκαιότητα μιας προπαγανδιζόμενης, από την Κυβέρνηση, ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, χωρίς μάλιστα να διευκρινίζεται το περιεχόμενό της.
Καθημερινά σχεδόν δημοσιοποιούνται από την Κυβέρνηση στοιχεία και εκτιμήσεις για τα ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων και για την ανάγκη αντιμετώπισής τους, προκειμένου να εξασφαλισθεί η βιωσιμότητά τους. Την ίδια στιγμή όμως, Υπουργοί της Κυβέρνησης, οι οποίοι μάλιστα είναι επιφορτισμένοι με την ευθύνη αντιμετώπισής τους, με ενέργειες και αποφάσεις τους, επιτείνουν τα οικονομικά προβλήματα των ταμείων, αποδεικνύοντας ότι εκείνο που προέχει γι' αυτούς είναι το προσωπικό και μικροκομματικό συμφέρον.
Πρόσφατα, εστάλησαν για διορισμό, από το Υπουργείο Απασχόλησης, στα πολυιατρεία του ΟΑΠ - ΔΕΗ του Ν. Αττικής, δώδεκα (12) οδοντίατροι, με συμβάσεις τετράωρης απασχόλησης. Σημειώνεται ότι, στα οδοντιατρεία του ΟΑΠ - ΔΕΗ, υπάρχουν πέντε (5) οδοντιατρικά μηχανήματα και απασχολούντο οκτώ (8) οδοντίατροι.
Από τις νέες προσλήψεις, που έγιναν αποκλειστικά και μόνο για να εξυπηρετηθούν οι πελατειακές ανάγκες των κυβερνητικών στελεχών και του κυβερνώντος κόμματος, υπολογίζεται ότι θα επιβαρυνθεί ο ΟΑΠ - ΔΕΗ, με 210.000 ευρώ περίπου ετησίως, σε μια περίοδο μάλιστα που η Κυβέρνηση αμφισβητεί έντονα την βιωσιμότητα του ΟΑΠ - ΔΕΗ.Δημοφιλή σήμερα

Νέα σεισμική δόνηση 4.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Χαλκίδα

Νέα σεισμική δόνηση 4.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Χαλκίδα

25/06/2017
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η σεισμική δραστηριότητα στην Χαλκίδα....
Έφυγε από την ζωή η Παναγιώτα Αγγελάκη της γνωστής Ευβοϊκής πτηνοτροφικής επιχείρησης

Έφυγε από την ζωή η Παναγιώτα Αγγελάκη της γνωστής Ευβοϊκής πτηνοτροφικής επιχείρησης

26/06/2017
Η Παναγιώτα Αγγελάκη μαζί με τον σύζυγο της Νίκο ίδρυσαν το 1962 μία οικογενειακ...
Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος στην Εύβοια, σαραντάρι στη Χαλκίδα

Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος στην Εύβοια, σαραντάρι στη Χαλκίδα

26/06/2017
Με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες μας αποχαιρετά ο Ιούνιος, αφού το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι και 40 βαθμούς την τελευταία ημέρα....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας