Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την πραγματοποίηση ρουσφετολογικών προσλήψεων στον ΟΑΠ - ΔΕΗ καταγγέλλουν με ερώτησή τους, προς τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, οι βουλευτές Δημήτρης Πιπεργιάς και Βασίλης Κεγκέρογλου, εισηγητής και αναπληρωτής εισηγητής, αντίστοιχα, του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ. Στην παρέμβαση τους, οι βουλευτές ζητούν διευκρινίσεις από τον υπουργό για το διορισμό δώδεκα (12) οδοντιάτρων, στα πολυιατρεία του ΟΑΠ - ΔΕΗ του Ν. Αττικής, με συμβάσεις τετράωρης απασχόλησης. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:
"Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι βομβαρδίζονται με διάφορα καταστροφολογικά σενάρια περί κατάρρευσης του ασφαλιστικού συστήματος, που χαρακτηρίζεται ως ωρολογιακή βόμβα, για να αποδεχθούν την αναγκαιότητα μιας προπαγανδιζόμενης, από την Κυβέρνηση, ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, χωρίς μάλιστα να διευκρινίζεται το περιεχόμενό της.
Καθημερινά σχεδόν δημοσιοποιούνται από την Κυβέρνηση στοιχεία και εκτιμήσεις για τα ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων και για την ανάγκη αντιμετώπισής τους, προκειμένου να εξασφαλισθεί η βιωσιμότητά τους. Την ίδια στιγμή όμως, Υπουργοί της Κυβέρνησης, οι οποίοι μάλιστα είναι επιφορτισμένοι με την ευθύνη αντιμετώπισής τους, με ενέργειες και αποφάσεις τους, επιτείνουν τα οικονομικά προβλήματα των ταμείων, αποδεικνύοντας ότι εκείνο που προέχει γι' αυτούς είναι το προσωπικό και μικροκομματικό συμφέρον.
Πρόσφατα, εστάλησαν για διορισμό, από το Υπουργείο Απασχόλησης, στα πολυιατρεία του ΟΑΠ - ΔΕΗ του Ν. Αττικής, δώδεκα (12) οδοντίατροι, με συμβάσεις τετράωρης απασχόλησης. Σημειώνεται ότι, στα οδοντιατρεία του ΟΑΠ - ΔΕΗ, υπάρχουν πέντε (5) οδοντιατρικά μηχανήματα και απασχολούντο οκτώ (8) οδοντίατροι.
Από τις νέες προσλήψεις, που έγιναν αποκλειστικά και μόνο για να εξυπηρετηθούν οι πελατειακές ανάγκες των κυβερνητικών στελεχών και του κυβερνώντος κόμματος, υπολογίζεται ότι θα επιβαρυνθεί ο ΟΑΠ - ΔΕΗ, με 210.000 ευρώ περίπου ετησίως, σε μια περίοδο μάλιστα που η Κυβέρνηση αμφισβητεί έντονα την βιωσιμότητα του ΟΑΠ - ΔΕΗ.Δημοφιλή σήμερα

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

21/1/2019
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης ανακοίνωσε τα πρώτα 5 ονόματα του ψηφοδελτί...
Ο Κώστας Μπασδέκης συμμετείχε στην διαμαρτυρία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Ο Κώστας Μπασδέκης συμμετείχε στην διαμαρτυρία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

21/1/2019
Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2019, κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας στη συγκέντρωση των εργατών της ΛΑΡ...
Η κυβέρνηση κωφεύει στην κραυγή αγωνίας για τη ΛΑΡΚΟ

Η κυβέρνηση κωφεύει στην κραυγή αγωνίας για τη ΛΑΡΚΟ

18/1/2019
Την αγωνία τους για το μέλλον των εκατοντάδων εργαζομένων της εταιρείας ΛΑΡΚΟ η οποία βρίσκεται σε αδιέξοδο εξέφρασαν την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας