Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την πραγματοποίηση ρουσφετολογικών προσλήψεων στον ΟΑΠ - ΔΕΗ καταγγέλλουν με ερώτησή τους, προς τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, οι βουλευτές Δημήτρης Πιπεργιάς και Βασίλης Κεγκέρογλου, εισηγητής και αναπληρωτής εισηγητής, αντίστοιχα, του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ. Στην παρέμβαση τους, οι βουλευτές ζητούν διευκρινίσεις από τον υπουργό για το διορισμό δώδεκα (12) οδοντιάτρων, στα πολυιατρεία του ΟΑΠ - ΔΕΗ του Ν. Αττικής, με συμβάσεις τετράωρης απασχόλησης. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:
"Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι βομβαρδίζονται με διάφορα καταστροφολογικά σενάρια περί κατάρρευσης του ασφαλιστικού συστήματος, που χαρακτηρίζεται ως ωρολογιακή βόμβα, για να αποδεχθούν την αναγκαιότητα μιας προπαγανδιζόμενης, από την Κυβέρνηση, ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, χωρίς μάλιστα να διευκρινίζεται το περιεχόμενό της.
Καθημερινά σχεδόν δημοσιοποιούνται από την Κυβέρνηση στοιχεία και εκτιμήσεις για τα ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων και για την ανάγκη αντιμετώπισής τους, προκειμένου να εξασφαλισθεί η βιωσιμότητά τους. Την ίδια στιγμή όμως, Υπουργοί της Κυβέρνησης, οι οποίοι μάλιστα είναι επιφορτισμένοι με την ευθύνη αντιμετώπισής τους, με ενέργειες και αποφάσεις τους, επιτείνουν τα οικονομικά προβλήματα των ταμείων, αποδεικνύοντας ότι εκείνο που προέχει γι' αυτούς είναι το προσωπικό και μικροκομματικό συμφέρον.
Πρόσφατα, εστάλησαν για διορισμό, από το Υπουργείο Απασχόλησης, στα πολυιατρεία του ΟΑΠ - ΔΕΗ του Ν. Αττικής, δώδεκα (12) οδοντίατροι, με συμβάσεις τετράωρης απασχόλησης. Σημειώνεται ότι, στα οδοντιατρεία του ΟΑΠ - ΔΕΗ, υπάρχουν πέντε (5) οδοντιατρικά μηχανήματα και απασχολούντο οκτώ (8) οδοντίατροι.
Από τις νέες προσλήψεις, που έγιναν αποκλειστικά και μόνο για να εξυπηρετηθούν οι πελατειακές ανάγκες των κυβερνητικών στελεχών και του κυβερνώντος κόμματος, υπολογίζεται ότι θα επιβαρυνθεί ο ΟΑΠ - ΔΕΗ, με 210.000 ευρώ περίπου ετησίως, σε μια περίοδο μάλιστα που η Κυβέρνηση αμφισβητεί έντονα την βιωσιμότητα του ΟΑΠ - ΔΕΗ.Δημοφιλή σήμερα

Βαθιά σιωπή των τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις πλημμυρισμένες περιοχές της Χαλκίδας

Βαθιά σιωπή των τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις πλημμυρισμένες περιοχές της Χαλκίδας

19/4/2019
Ο πρώην Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος για τις πλημμυρισμένες περιοχές σ...
Δωρεά ελαστικών στον Ερυθρό Σταυρό Χαλκίδας από την εταιρεία Φ.Σταθόπουλος

Δωρεά ελαστικών στον Ερυθρό Σταυρό Χαλκίδας από την εταιρεία Φ.Σταθόπουλος

19/4/2019
Η επίσημη αντιπροσωπεία των εταιρειών Volkswagen και Audi στην Χαλκίδα, Φίλιππος Σταθόπουλος ΑΒΕΕ προσ...
Tους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Φθιώτιδας παρουσίασε ο Φάνης Σπανός

Tους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Φθιώτιδας παρουσίασε ο Φάνης Σπανός

19/4/2019
Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας παρουσίασε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 ο υ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας