Η Θεατρική Ομάδα των Πολιτιστικών Δεσμών Κύμης, πλαισιωμένη από ερασιτέχνες ηθοποιούς και μουσικούς από πολλά χωριά του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου παρουσιάζει το «Ματωμένο Γάμο» του Λόρκα.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο Αυλωναρίου.

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21:15

Η είσοδος είναι με προαιρετική συνεισφορά ενώ απαγορεύεται σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Για αυτή την παράσταση οι Πολιτιστικοί Δεσμοί Κύμης εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση

Αγαπητά μέλη και φίλοι των πολιτιστικών Δεσμών, μετά από εντατική προετοιμασία 15 περίπου μηνών , η Θεατρική μας ομάδα είναι έτοιμη να σας παρουσιάσει το « Ματωμένο Γάμο» του Λόρκα σε μια δική της εκδοχή, κατά τη γνώμη μας πρωτότυπη και, πάντως, αρκετά διαφορετική από τους Ματωμένους Γάμους που παίχθηκαν την περασμένη χρονιά στην Αθήνα.

Ο Πολυμελής θίασος αυτού του Ματωμένου Γάμου ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό πολιτιστικό γεγονός στην πολιτιστική ιστορία της περιοχής μας.

Αξίζει να προσέξετε ότι όλοι οι συντελεστές της παράστασης
προέρχονται από τις  δικές μας δημιουργικές δυνάμεις .Η μετάφραση, η σκηνοθεσία, η μουσική διασκευή, η σκηνογραφία και όλα όσα συγκροτούν αυτή την παράσταση έγιναν από μέλη  και φίλους του συλλόγου μας.

Εκείνο που προέχει στις δραστηριότητες των Πολιτιστικών Δεσμών είναι το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ τόσων πολλών ατόμων από πολλά χωριά και οι δυνατότητες που διαμορφώνονται για να εκφραστούν δημιουργικά και πρωτότυπα.

Ακολουθείστε μας στο Google News