Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στις 19-20 Μαρτίου 2016 θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το Athletic Event στην Αμάρυνθο, μία διοργάνωση αφιερωμένη στα βαρέα αθλήματα.
2ο Athletic Event βαρέων αθλημάτων στην Αμάρυνθο Ευβοίας
2ο Athletic Event βαρέων αθλημάτων στην Αμάρυνθο Ευβοίας
2nd ATHLETIC EVENT
(Power lifting -Strongman-Arm wrestling - Tug of War)
Αμάρυνθος, Ν. Ευβοίας, 19-20 Μαρτίου 2016

Η μοναδική διοργάνωση για δεύτερη φορά έρχεται στο παραθαλάσσιο χωριό της Αμαρύνθου να ταράξει τα δεδομένα , πρωτοπόρα για μια ακόμη φορά. Αν και ανεπίσημη διοργάνωση, είναι η μοναδική διοργάνωση σε εθνικό επίπεδο που στεγάζει όχι ένα, όχι δυο αλλά τέσσερα δυναμικά και βαρέα αθλήματα (Χειροπάλη – Δυναμικό Τριάθλο – Strongman – Διελκυστίνδα), αλλά και διεθνώς οι διοργανώσεις που στεγάζουν έστω δυο από τα τέσσερα αθλήματα είναι ελάχιστες. 

Παραμένει ως η μοναδική διοργάνωση αν και ανεπίσημη τέτοιου είδους αθλημάτων που την στηρίζουν δεκάδες χορηγοί επικοινωνίας, ο αριθμός είναι πρωτοφανής που ενδεχομένως να είναι και ο μοναδικός σε εθνικό επίπεδο. 

Το 2016 η διοργάνωση περνά σε μια ακόμα πρωτοποριακή ενεργεία, δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να διεκδικήσουν έως 2.400 ευρώ. 

Πιο αναλυτικά : 
Στο αγώνισμα τις Χειροπάλης όταν έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι αγώνες θα υπάρξει μια ανοιχτή αναμέτρηση των πρώτον κάθε κατηγορίας δεξιού χεριού όπου ο τελικός νικητής θα διεκδικήσει έως 800 ευρώ. 
Στο άθλημα του Δυναμικού Τριάθλου όταν έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες, ο αθλητής με την υψηλότερη βαθμολογία θα διεκδικήσει έως 800 ευρώ. 
Στα αγωνίσματα Strongman, ο αθλητής με την υψηλότερη βαθμολογία θα διεκδικήσει έως 800 ευρώ. 
Στην περίπτωση που ένας εκ των αθλητών διαπρέψει σε περισσότερα του ενός αθλημάτων / αγωνισμάτων το ποσό που ενδέχεται να διεκδικήσει αγγίζει τα 2.400 ευρώ. 
Σε όλα τα αθλήματα (Χειροπάλη – Δυναμικό Τριάθλο – Strongman – Διελκυστίνδα), σε όλες τις κατηγορίες θα μεριμνήσουμε μέσω χορηγιών όπως άλλωστε κάναμε και στην πρώτη συνάντηση να δοθούν δώρα στους μεταλλιούχους. 

Οι βασικοί στόχοι της διοργανώσεως είναι: 

1) Να συνενώσουμε αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και όσους τρέφουν φιλοαθλητικά αισθήματα, με στόχο την προαγωγή του αθλητισμού σε όλες του τις μορφές. διοργανώνοντας ένα φεστιβάλ στο οποίο αθλητές διαφόρων αθλημάτων, από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού να συνυπάρξουν σε μια γιορτή του αθλητισμού στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, δίχως άγχος και στρες( για λεπτομέρειες ανάτρεξε στο 2ο δελτίο τύπου). 

2) Η προβολή καθώς και η ανάδειξη της σημαντικότητα του τόπου, όπου σύμφωνα με τον Παυσανία έχει αφήσει το στίγμα του στον αθλητισμό ( για λεπτομέρειες ανάτρεξε στο 1ο δελτίο τύπου). 

Στην Αμάρυνθο της Εύβοιας στις αρχές της άνοιξης διεξάγονταν προς τιμή της θεάς Άρτεμης, τα Αμαρύνθια. 

Προς τιμή της θεάς διεξάγονταν μουσικοί, αθλητικοί και δραματικοί αγώνες, αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα συγκεντρώνονταν για να συναγωνιστούν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν. 

Για τον λόγο αυτό, προσκαλούμε με ιδιαίτερη χαρά, τους αθλητές, τους φίλους των αθλημάτων καθώς και όσους τρέφουν φιλοαθλητικά αισθήματα, με στόχο την προαγωγή του Αθλητισμού σε όλες του τις μορφές, να παρακολουθήσουν, και γιατί όχι, να συμμετάσχουν στο Αθλητικό Γεγονός της 2ης Συνάντησης Βαρέων Αθλημάτων. 
Εκ του Διοργανωτήv.Δημοφιλή σήμερα

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

20/3/2019
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας για την σύνδεση με τα νησιά των Κυκλάδων και την Κάρυστο....
Η ταινία «Εμείς» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Εμείς» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/3/2019
Η ταινία «Εμείς» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 21 έως και την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας