Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ένωσης Κεντρώων στην Εύβοια θα τεθεί ο Οικονομολόγος και τοπικός σύμβουλος Μύτικα Γιάννης Πανταζής.

Ποιος είναι όμως ο Γιάννης Πανταζής;
Σύντομο βιογραφικό
Γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1976 και  κατοικεί μόνιμα στον Μύτικα Ευβοίας του Δήμου Χαλκιδέων.
Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος (ΒΑ) του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης, με Μεταπτυχιακό (ΜΒΑ) στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Επίσης έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως σύμβουλος επενδυτικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων σε ασφαλιστική εταιρία, σε τμήμα δημοσίων σχέσεων για μεγάλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας και σε Τραπεζικά Ιδρύματα κυρίως ως υπεύθυνος και αναλυτής χρηματοοικονομικών μεγεθών επιχειρηματικής και καταναλωτικής πίστης.
Έχει εργαστεί σε αρκετά Τραπεζικά Ιδρύματα στην Ελλάδα μεταξύ των οποίων και στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς στο τμήμα διαχείρισης Μικρομεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων ενώ από τον Ιούνιο του 2015 είναι ελεύθερος επαγγελματίας και εργάζεται ως ειδικός σύμβουλος επιχειρήσεων.
Συμμετείχε σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα κατάρτισης, ως Επιστημονικός Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος  της Επιτροπής Ερευνών και Απορρόφησης Κοινοτικών Κονδυλίων από την Ε.Ε, του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Έχει επιστημονικές δημοσιεύσεις σε  οικονομικά περιοδικά και συμμετοχές σε χρηματοοικονομικά συνέδρια.
Είναι μέλος της επιστημονικής Ένωσης Οικονομολόγων, μέλος του συνδέσμου αποφοίτων της Μεγάλης Βρετανίας και άλλων κοινωνικών ομάδων της Χαλκίδας.
Σύζυγος του είναι η Τραπεζικός Υπάλληλος Αλεξία Φαλάγγη και είναι πατέρας ενός τέκνου.
Ακολουθείστε μας στο Google News