Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Υπογραφή συμβάσεων των έργων: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ» & «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΗΣ (ΟΤ 439 Β)» απο το Δήμαρχο Χαλκιδέων και τους αναδόχους.
υπογραφή συμβάσεων έργων με τους αναδόχους, Στ. Καμαριώτη και Δ.Βαρελά
υπογραφή συμβάσεων έργων με τους αναδόχους, Στ. Καμαριώτη και Δ.Βαρελά

Α. Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009, Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης και ο εκπρόσωπος της εταιρίας ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ Α.ΤΕ.Ε., κ. Σταύρος Καμαριώτης, υπέγραψαν την εργολαβική σύμβαση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ».

Η δημοπρασία του έργου έγινε 28-7-09, με προϋπολογισμό δημοπρασίας 710.000,00 €, μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρία ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ ΑΤΕΕ, με ποσοστό μέσης έκπτωσης 38%. 
 
Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, προβλέπεται να γίνει προσαρμογή του υψομέτρου του γηπέδου ποδοσφαίρου στο πάρκο του Λαού σύμφωνα με τον περιβάλλοντα χώρο, όπως αυτός διαμορφώνεται υψομετρικά από τις εργασίες ανάπλασης του πάρκου. Προβλέπεται επίσης η αντικατάσταση της επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου που σήμερα είναι από άμμο, ο οποίος θα επιστρωθεί με συνθετικό τάπητα.

Επίσης εξωτερικά θα τοποθετηθεί ειδικός φωτισμός για το γήπεδο και περιμετρικά του χώρου θα κατασκευασθούν φρεάτια, μετά από συνεννόηση ως προς τις θέσεις τους με την ΔΕΥΑΧ, στα οποία θα συγκεντρώνονται τα ύδατα από τις σχάρες και από τα κανάλια αποστράγγισης του αγωνιστικού χώρου.

Με την εκτέλεση αυτού του έργου, ενοποιείται πλέον το Πάρκο του Λαού με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου, αναβαθμίζονται όλες οι όμορες περιοχές και επιπλέον η πόλη θα διαθέτει άλλον έναν χώρο άθλησης.

Β. Επίσης, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009, Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων & Π/δρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Θανάσης Ζεμπίλης και ο εκπρόσωπος της Κ/Ξ ΒΑΡΕΛΑΣ Χ. - ΒΑΡΕΛΑΣ Δ. – ΦΩΤΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΑΪΣΙΔΗΣ, κ. Βαρελάς Δημήτρης, υπέγραψαν την εργολαβική σύμβαση του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΗΣ (Ο.Τ. 439 Β)», σύμφωνα και με την εγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση Α.Δ.Σ. 44/2009 και Α.Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Χ. 139/08, που η υλοποίηση και η επίβλεψη της κατασκευής του, είχε ανατεθεί να γίνει από την τεχνική υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ..

Συγκεκριμένα αφορά την κοινόχρηστη δημοτική έκταση, όπου απελευθερώθηκε μετά την κατεδάφιση των αυθαιρέτων κτισμάτων στο χώρο πρασίνου (έναντι του 2ου Γυμνασίου), στην περιοχή του Βούρκου.

Το έργο έχει προϋπολογισμό δημοπρασίας 450.000 €, και ανάδοχος αναδείχθηκε η ανωτέρω εταιρία με ποσοστό έκπτωσης 5%, η δε Χρηματοδότησή του γίνεται από τη Σ.Α.Τ.Α. του Δήμου Χαλκιδέων.

Η ανάπλαση περιλαμβάνει τη διαμόρφωση πεζόδρομου, καθιστικού χώρου με πέργκολα, την κατασκευή σιντριβανιού, την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και τη φύτευση δέντρων και καλλωπιστικών φυτών.

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς με την ανάπλαση του χώρου αναδεικνύεται η είσοδος της πόλης από την Υψηλή Γέφυρα προς το κέντρο, συμβάλλοντας έτσι στην βελτίωση της εικόνας της πόλης για τους επισκέπτες, της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής και γενικότερα του περιβάλλοντος.

 

 




Δημοφιλή σήμερα

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

17/1/2019
Πέντε νέα πρόσωπα προστίθενται στην ομάδα του συνδυασμού «Αλλάζουμε» με επικεφαλής την Έλενα Βάκα....
Αποζημίωση σε καταναλωτή για ανεπιθύμητες κλήσεις προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων

Αποζημίωση σε καταναλωτή για ανεπιθύμητες κλήσεις προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων

17/1/2019
Ο ενάγων έλαβε με απόφαση του δικαστηρίου ποσό αποζημίωσης 3.000 ευρώ....
Επαναλειτουργεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

Επαναλειτουργεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

16/1/2019
Από την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 θα επαναλειτουργήσει ο χώρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χαλκίδας....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας