Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Όπως αναφέρεται και στο κεντρικό θέμα του eviaportal, δεν θα έφταναν όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ ως το τέλος και θα είχαμε αποχωρήσεις στο παρά πέντε. Ο Δ.Αβραμόπουλος έκανε πίσω.
Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Δημήτρης Αβραμόπουλος.

"Δεν επιθυμώ να είμαι μέρος της κρίσης. Επιθυμώ να είμαι συντελεστής παραγωγής νέας πολιτικής, χωρίς αναπαραγωγή του παρελθόντος και χωρίς τους διχασμούς. Για το λόγο αυτόν, αποσύρω την υποψηφιότητά μου", δήλωσε σήμερα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, αντιδρώντας στις βολές που εξαπέλυσε ο Bαγγέλης Μεϊμαράκης εναντίον του Aντώνη Σαμαρά, ως προς τα γεγονότα του '93, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο.

"Θεώρησα ότι η κρίση που ακολούθησε τη συντριπτική ήττα της 4ης Οκτωβρίου, θα μπορούσε να είναι ευκαιρία για τη ΝΔ και να γίνει η απαρχή μίας πορείας ανανέωσης και της παράταξης και του πολιτικού συστήματος, γι' αυτό και πρότεινα η εκλογή του νέου προέδρου να γίνει και με τη συμμετοχή των φίλων του κόμματος, πέρα από τα μέλη, θεωρώντας τους φίλους εγγυητές της ενότητάς μας".

Ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ακόμα πως προσπάθησε να πείσει τα μέλη της ΚεντρικήςΕπιτροπής για την πρότασή του, ωστόσο, αφού είδε πως αυτό δεν ήταν δυνατό, αποδέχτηκε μία λύση, την οποία έκρινε "επιβεβλημένη για την αποτροπή του άμεσου κινδύνου για τη συλλογικότητα της παράταξης".

"Πρέπει να ολοκληρώσω το βήμα μου και για το λόγο αυτόν παίρνω αποφάσεις. Δεν επιθυμώ να είμαι μέρος της κρίσης. Για το λόγο αυτόν, αποσύρω την υποψηφιότητά μου για την προεδρεία του κόμματος", τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ (2/11/2009 10:18:50 μμ)
Πάει ο Μέλένιος απαίσια στρουμφάκια...και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε θα τον εδώσω στην Ψιψινέλ μου να πετάξει μπόι...τελευταίο θα φάω τον Ξευτέρη, αφού πρώτα τακτοποιήσω τον Σκουντούφλη... Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΣΑΣ
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας