Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ». Επίσης, υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ (ΜΠΑΤΑΡΙΑ)».
Υπογραφή συμβάσεων έργων
Υπογραφή συμβάσεων έργων

Στα πλαίσια υλοποίησης των διαδημοτικών έργων του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ», την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009, Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων & Π/δρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Θανάσης Ζεμπίλης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας, κ. Αγγελάτος Ζήσης, υπέγραψαν την εργολαβική σύμβαση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ».

Το έργο έχει προϋπολογισμό δημοπρασίας 219.906,25 € και ανάδοχος αναδείχθηκε η ανωτέρω εταιρία, με ποσοστό έκπτωσης 4%. Η χρηματοδότηση είναι από τα διαδημοτικά έργα του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» (συνεργασία Δήμου Χαλκιδέων και Δήμου Αυλίδας) και περιλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες:

Κατασκευή δεξαμενής και πιεστικό συγκρότημα πλήρες με δοχείο πίεσης για τη μεταφορά του νερού, δίκτυο διανομής για την άρδευση του περιβάλλοντα χώρου, στον οποίον θα γίνουν φυτεύσεις δέντρων, καλλωπιστικών φυτών και θα επιστρωθεί με χλοοτάπητα.
Επιπλέον θα γίνει επίστρωση δαπέδου με ραβδώσεις, πλακοστρώσεις με κυβόλιθους, θα κατασκευασθεί τεχνητή λίμνη νερού και βραχόκηπος.
Τόσο παρόν έργο, όσο και εκείνο που αφορά την ανάπλαση του Ο.Τ. 439 Β στην περιοχή του Βούρκου, (υπεγράφη την Παρασκευή 30/10), εντάσσονται στα έργα ανάπλασης της εισόδου της πόλης από την Υψηλή Γέφυρα και προς το κέντρο, συμβάλλοντας έτσι στην βελτίωση της εικόνας της πόλης για τους επισκέπτες, κατοίκους της περιοχής και γενικότερα του περιβάλλοντος.

Επίσης, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009, Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης και ο εκπρόσωπος της Κ/Ξ ΣΑΛΙΑΡΗΣ Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε. – ΚΛΕΦΤΑΚΗΣ Χ., κ. Σαλιάρης Ιωάννης, υπέγραψαν την εργολαβική σύμβαση του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ (ΜΠΑΤΑΡΙΑ)».

Η δημοπρασία του έργου έγινε στις 4-8-09 με προϋπολογισμό Δημοπρασίας 627.000,00 € και μειοδότης αναδείχθηκε Κ/Ξ ΣΑΛΙΑΡΗΣ Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε. – ΚΛΕΦΤΑΚΗΣ Χ., με ποσοστό μέσης έκπτωσης 7%.

Το έργο θα περιλαμβάνει:

Την ανάπλαση και επέκταση του προαυλίου του Ιερού Ναού του Αγ. Σπυρίδωνα, με επίστρωση ενιαίου χυτού βοτσαλωτού δαπέδου.
Την αποκατάσταση της παιδικής χαράς, τον εμπλουτισμό της με νέα όργανα, την επίστρωση της με δάπεδο ασφαλείας και τη τοποθέτηση ξύλινου πολυλειτουργικού οργάνου εκγύμνασης δίπλα στο γήπεδο του μπάσκετ.
Τη δημιουργία χώρων καθιστικών κάδων απορριμμάτων, την εγκατάσταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού και άρδευσης πρασίνου
Τη φύτευση δέντρων – θάμνων – καλλωπιστικών ανθόφυτων και την εγκατάσταση χλοοτάπητα
Τη διαπλάτυνση του υφιστάμενου δρόμου από 5μ σε 13μ, τη τοποθέτηση καναλιών αποστράγγισης για την απορροή των όμβριων υδάτων και τη δημιουργία λοξών θέσεων στάθμευσης (πίσω από το Ναό).
Με την εκτέλεση του έργου, αναβαθμίζεται και αλλάζει εικόνα η περιοχή του Μπαταρία με νέους χώρους αναψυχής άθλησης και περιπάτου, προς όφελος των κατοίκων της περιοχής και γενικότερα του περιβάλλοντος.

 
Δημοφιλή σήμερα

Η Χαλκιδέα Βάσια Καλαϊτζόγλου προκρίθηκε στα knock outs του The Voice

Η Χαλκιδέα Βάσια Καλαϊτζόγλου προκρίθηκε στα knock outs του The Voice

22/11/2017
Η υπέροχη φωνή της και η ερμηνεία της στα battles του talent show The Voice στο ΣΚΑΙ, της έδωσαν το εισιτήριο γι...
Η ταινία «Justice League» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone

Η ταινία «Justice League» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone

21/11/2017
Η ταινία «Justice League» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 23 εώς και την Τετάρτη 29 Ν...
Έφαγε, ήπιε, είπε και ένα τραγούδι η Χαλκιδέα Βασιά του The Voice

Έφαγε, ήπιε, είπε και ένα τραγούδι η Χαλκιδέα Βασιά του The Voice

19/11/2017
Στο εστιατόριο του πατέρα της βρέθηκε η Βάσια του The Voice, το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, στη Χαλκίδα. ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας