Στην πρόσληψη 17 ατόμων προκειμένου να καλύψει τις εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές του ανάγκες θα προβεί ο ΔΟΑΠΠΕΧ.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας- ΔΟΑΠΠΕΧ» ανακοινώνει ότι θα προβεί στη σύναψη 17 συμβάσεων Μίσθωσης Έργου αμοιβόμενων αποκλειστικά από το αντίτιμο που καταβάλουν οι ωφελούμενοι, για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των καλλιτεχνικών δομών του ΔΟΑΠΠΕΧ που βρίσκοντα στη Δ.Ε Χαλκίδεων, στη Δ.Ε Ν. Αρτάκης, στη Δ.Ε. Ληλαντίων, στη Δ.Ε. Ανθηδώνας και Δ.Ε Αυλίδος.
Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν οι εξής ειδικότητες:
Μουσικοί διδάσκαλοι: πιάνου, κιθάρας, Ανώτερων Θεωρητικών, βιολιού, βιολοντσέλο, ηλεκτρικής κιθάρας, μπουζουκιού, χορωδίας.
Διδασκαλία χορών: κλασσικό μπαλέτο, κλασσικό και σύγχρονο μπαλέτο, ισπανικού χορού φλαμένγκο, μοντέρνου χορού.
Διδασκαλία εικαστικών: Εικαστικός/ ζωγράφος
Διδασκαλία θεάτρου.
Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην υπερβάινουν το 65.
Απαραίτητα δικαιολογητικά:
Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν
  • Αίτηση
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα
  • Βιογραφικό σημείωμα
  • Αντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
  • Αντίγραφα τίτλων σπουδών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του ΔΟΑΠΠΕΧ (Φαρμακίδου 15, 2ος όροφος, αρμόδια υπάλληλος κ. Σαλεμή εντός προσθεμίας 10 ημερών από την ανάρτηση της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του ΔΟΑΠΠΕΧ, δηλαδή ως την Κυριακή 15/11/2015 αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο, επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά, που αποδεικνύουν τα απαιτούμενα προσόντα (αντίγραφο σπουδών, προϋπηρεσία κτλ)
Ακολουθείστε μας στο Google News