Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Βουλευτές του ΚΚΕ, κατέθεσαν στην Υπουργό Υγείας, την αναφορά του ΔΣ του Σωματείου Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΕΣΥΠ Στερεάς Ελλάδας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, οι εργαζόμενοι και κατ' επέκταση η παρεχόμενη απο το συγκεκριμένο νοσοκομείο περίθαλψη.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ, Γιώργος Μαρίνος, Γιώργος Μαυρίκος και Νίκος Παπακωνσταντίνου κατέθεσαν στην Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αναφορά του Σωματείου Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΕΣΥΠ Στερεάς Ελλάδας, για τα προβλήματα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σύμφωνα με την αναφορά του Σωματείου:

"...Στο πέρασμα του χρόνου έχουν προστεθεί Τμήματα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, τα οποία δεν είναι καν στον Οργανισμό και δουλεύουν με το ήδη υπάρχον προσωπικό, το οποίο είναι αδύνατον να ανταπεξέλθει στο τεράστιο φόρτο εργασίας.... Όσον αφορά στη Καρδιολογική Κλινική, εδώ και πάρα πολλά χρόνια λειτουργεί σαν Στεφανιαία Μονάδα και νοσηλεύει περίπου 700 εμφράγματα ετησίως. Είναι άδικο να μην χαρακτηριστεί και επίσημα Μονάδα ένα τόσο νευραλγικό και απαραίτητο για πολλούς ασθενείς Τμήμα. Στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική δεν υφίσταται στον Οργανισμό η αίθουσα τοκετών...Το Διαβητολογικό Ιατρείο - το οποίο εξυπηρετεί ετησίως 6.500 ασθενείς - δεν είναι καν Διαβητολογικό Κέντρο. Ο Αξονικός, ο οποίος λειτουργεί με 2 νοσηλεύτριες και λόγω έλλειψης προσωπικού παραμένει τα βράδια κλειστός. Οι Ενδοσκοπήσεις οι οποίες εξυπηρετούν ετησίως περίπου 1.300 ασθενείς και τέλος το τμήμα Αποστείρωσης και πρόσφατα έχουν δημιουργηθεί και τα ΤΕΠ.... Τα τμήματα αιμορραγούν απο έλλειψη προσωπικού....Κυρία Υπουργέ ζητάμε για άμεσες απαραίτητες λύσεις..."  
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας