Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μια σημαντική εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Χάρτα Ισότητας των Φύλων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Εύβοια» του ξενοδοχείου «Θέρμαι Σύλλα», στα Λουτρά της Αιδηψού.
Λίνα Ευσταθίου
Λίνα Ευσταθίου
Ο Δήμος Ιστιαίας–Αιδηψού, δίνοντας προτεραιότητα στα θέματα ισότιμης μεταχείρισης και συμμετοχής όλων των μελών της τοπικής κοινωνίας σε όλες τις μορφές κοινωνικής δράσης, σας προσκαλεί στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (16 Ιανουαρίου 2016) και ώρα 14:00 στην αίθουσα «Εύβοια» του ξενοδοχείου «Θέρμαι Σύλλα», στα Λουτρά της Αιδηψού, για την υπογραφή της Ευρωπαϊκής Χάρτας Ισότητας των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες.

Υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης, η Ευρωπαϊκή Χάρτα Ισότητας των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες σχεδιάστηκε για την ουσιαστική ενθάρρυνση και υποστήριξη συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης  αλλά και για την ανάδειξη του θεμελιώδους ρόλου τους στη δημοκρατία και στο μέλλον των τοπικών κοινωνιών.

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού είναι μεταξύ των εκατοντάδων Δήμων και Περιφερειών σε 29 χώρες της Ευρώπης, που συμμετέχουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, καθώς αποτελούν βασικούς φορείς άσκησης πολιτικής και προνομιακό πεδίο για την προώθηση της έμφυλης ισότητας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό καθώς η ευρύτερη κατά το δυνατόν παρουσία της Τοπικής μας Κοινωνίας θα συμβάλει θετικά στην ενίσχυση της δημόσιας δέσμευσής μας υπέρ της ουσιαστικής  ισότητας των φύλων.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας