Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μια σημαντική εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Χάρτα Ισότητας των Φύλων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Εύβοια» του ξενοδοχείου «Θέρμαι Σύλλα», στα Λουτρά της Αιδηψού.
Εκδήλωση για τη Χάρτα Ισότητας των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες στα Λουτρά Αιδηψού
Εκδήλωση για τη Χάρτα Ισότητας των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες στα Λουτρά Αιδηψού
Υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης, η Ευρωπαϊκή Χάρτα Ισότητας των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες σχεδιάστηκε για την ουσιαστική ενθάρρυνση και υποστήριξη συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης  αλλά και για την ανάδειξη του θεμελιώδους ρόλου τους στη δημοκρατία και στο μέλλον των τοπικών κοινωνιών.

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού είναι μεταξύ των εκατοντάδων Δήμων και Περιφερειών σε 29 χώρες της Ευρώπης, που συμμετέχουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, καθώς αποτελούν βασικούς φορείς άσκησης πολιτικής και προνομιακό πεδίο για την προώθηση της έμφυλης ισότητας.

Σε δηλώσεις της η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου που παρευρέθηκαν, παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης».Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας