Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο τέως υπουργός και πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος, για την απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες και την ευθύνη των Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης.
Στέφανος Μάνος
Στέφανος Μάνος
Ο υπουργός κ. Παππάς αποφάσισε ότι η Ελληνική τηλεοπτική αγορά χωράει 4 κανάλια. Στήριξε την απόφασή του σε μια σύγκριση. Ισχυρίστηκε ότι σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, με εξαίρεση την Ιταλία με 12 κανάλια, λειτουργούν 2-6 κανάλια. 6 στη Γερμανία με οκταπλάσιο πληθυσμό. Εκ πρώτης όψεως ισχυρό επιχείρημα. Στη συνέχεια όμως δημοσιεύτηκαν στο liberal.gr στοιχεία που ανέτρεπαν τη σύγκριση. Σε κάθε χώρα λειτουργούν περισσότερα κανάλια από όσα ισχυρίζεται ο κ. Παππάς.

Ποια είναι η αλήθεια; Είναι ψεύτης ο κ. Παππάς που εξαπάτησε τη Βουλή; Εμείς οι πολίτες από ποιον θα μάθουμε τι πράγματι ισχύει; Τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης (δήθεν Ενημέρωσης) ΜΜΠ αμφισβητούν μεν τους αριθμούς Παππά αλλά δεν μας πληροφορούν τι πράγματι ισχύει. Με τους ανταποκριτές τους θα ήταν εύκολο να το μάθουν χωρίς να χρειάζεται να προσφύγουν σε αμφιβόλου αξιοπιστίας πηγές. Αρκεί ο ανταποκριτής τους να ανοίξει τη τηλεόραση και να διαπιστώσει πόσα κανάλια υπάρχουν.

Ό,τι συμβαίνει με τα κανάλια είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής Ελλάδας. Κυριαρχεί η ελλιπής και κακή πληροφορία που διαδίδεται από αναξιόπιστους πολιτικούς και αναξιόπιστα ΜΜΠ. Βγαίνουν τα νούμερα του ασφαλιστικού ή δεν βγαίνουν όπως λέει ο κ. Τόμσεν; Τα ΜΜΠ βρίζουν τον Τόμσεν αλλά και τον Κατρούγκαλο. Τι καταλαβαίνει ο πολίτης; Μας εξαπάτησε ο Τσίπρας λένε ο αγρότες. Δεν τους περνά όμως από το μυαλό ότι όσα πίστεψαν ότι θα τους κάνει ο Τσίπρας ήταν ανέφικτα. Διότι ποια ΜΜΠ τους πληροφόρησαν ότι είναι ανέφικτα; Παρουσίαζαν τις ανέφικτες υποσχέσεις Τσίπρα σαν μια μελλοντική βεβαιότητα.

Χρειαζόμαστε περισσότερη αλήθεια και κυρίως απολύτως αξιόπιστα ΜΜΕ (και όχι ΜΜΠ). Πρέπει κάπου να μπορούμε να στηριχτούμε.Δημοφιλή σήμερα

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

17/1/2019
Πέντε νέα πρόσωπα προστίθενται στην ομάδα του συνδυασμού «Αλλάζουμε» με επικεφαλής την Έλενα Βάκα....
Η ταινία Αστερίξ: το μυστικό του μαγικού ζωμού στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Αστερίξ: το μυστικό του μαγικού ζωμού στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/1/2019
Η ταινία Αστερίξ: το μυστικό του μαγικού ζωμού έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movieton...
Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

17/1/2019
Ο νυν δήμαρχος Χαλκιδέων και υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019 Χρήσ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας