Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επίσκεψη στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων πραγματοποίησε την Τρίτη 15 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Φάνης Σπανός συνοδευόμενος από τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Κελαϊδίτη και Δημήτρη Βουρδάνο και την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Μίνα Παπαναστασίου.
Το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων επισκέφθηκαν Φ. Σπανός, Γ. Κελαϊδίτης, Δ. Βουρδάνος και Μ. Παπαναστασίου
Το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων επισκέφθηκαν Φ. Σπανός, Γ. Κελαϊδίτης, Δ. Βουρδάνος και Μ. Παπαναστασίου
Αρχικώς επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά όπου παρουσία των Αντιδημάρχων και των επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, τον ενημέρωσαν για τα έργα και τις δράσεις που εξελίσσονται στα όρια του Δήμου από την Περιφέρεια, ενώ συζήτησαν νέες προτάσεις και ζητήματα προς επίλυση, ιδίως στον τομέα των τεχνικών έργων.

Ενδεικτικώς, ο Φάνης Σπανός ενημέρωσε για το συμβασιοποιημένο έργο βελτίωσης του οδικού άξονα Ψαχνά - Προκόπι, για το δημοπρατημένο έργο προστασίας από καταπτώσεις στο Δερβένι, για το προς δημοπράτηση έργο Ψαχνά - Πολιτικά και για τις επικείμενες βελτιωτικές επεμβάσεις στο οδικό δίκτυο μέσα από έργο συντήρησης στις θέσεις Πισσώνα, Ψαχνά - Νέα Αρτάκη και λοιπές ακόμη τόσο στον ορεινό όγκο της Δίρφυς, όσο και στην ευρύτερη περιοχή Μεσσαπίας. Ακόμη για τα ολοκληρωμένα έργα αποκατάστασης των Βυζαντινών Ναών Άτταλης και του Κριεζώτειου.

Ως κοινές κορυφαίες διεκδικήσεις αναδείχτηκαν το ώριμο μελετητικά και ενταγμένο στο ΕΣΠΑ 2014-2020 έργο της παράκαμψης Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης και το φράγμα Ψαχνών.

Ακολούθως και παρουσία του Δημάρχου, επισκέφτηκαν κατά σειρά το Κέντρο Υγείας Ψαχνών, το Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών και συνάντησαν τον Εμπορικό Σύλλογο και το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων, όπου συνομίλησαν με τις διοικήσεις και τα μέλη για ζητήματα που τους απασχολούν. Ακόμη, επισκέφτηκαν το λαογραφικό Μουσείο Ψαχνών.

Στη συνέχεια μετέβησαν κατά σειρά στα χωριά Πολιτικά, Μακρυκάπα, Άτταλη, Τριάδα, Στρόπωνες, Πούρνο (όπου συνάντησαν και τα προεδρεία των τοπικών κοινοτήτων Μίστρου και Θεολόγου), Πάλιουρα και Στρόπωνες.

Σε αυτές τις συναντήσεις είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες για ζητήματα όπως τα τεχνικά έργα, αλλά και δράσεις ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα και του Τουρισμού. Ακόμη, συνομίλησαν για ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και για το προσφυγικό, την αστυνόμευση και την επιχειρηματικότητα στην περιοχή.

Ο Φάνης Σπανός δήλωσε σχετικά: «Επισκέψεις όπως η σημερινή μας στο Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων έχουν ως στόχο, όχι μόνο να ενημερώσουμε τους πολίτες για τις δράσεις μας, αλλά κυρίως να πάρουμε τις σκέψεις, τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους, ως χρήσιμο εργαλείο στη δουλειά μας για τις υποδομές και την ανάπτυξη της Εύβοιας. Ευχαριστούμε θερμά τη Δημοτική Αρχή και όλους τους φορείς και τους πολίτες που μας έδωσαν αυτήν την ευκαιρία».Δημοφιλή σήμερα

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Θαλασσινό Καρναβάλι 2017

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Θαλασσινό Καρναβάλι 2017

23/02/2017
Σε ιδιαίτερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη η διοργάνωση τόσο της παρέλασης των Καρ...
Ξεκινούν τα έργα αποχέτευσης ομβρίων σε περιοχές της Χαλκίδας

Ξεκινούν τα έργα αποχέτευσης ομβρίων σε περιοχές της Χαλκίδας

23/02/2017
Ξεκινούν τα έργα αποχέτευσης ομβρίων σε περιοχές της Χαλκίδας, μετά από σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ Χρήστου Παγώνη και εκπροσώπο...
Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας γιόρτασε τις Απόκριες ενώνοντας Πόντο και Κρήτη

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας γιόρτασε τις Απόκριες ενώνοντας Πόντο και Κρήτη

24/02/2017
Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας γιόρτασε τις Απόκριες με το δικ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας