Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ RDF AΠΟ ΤΗΝ ΑΓΕΤ.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας κ. Λ.Γκάνη, η Συντονιστική Επιτροπή Αλιβερίου κατά της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ στο Αλιβέρι που υπέγραφε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Γ.Λαγανάς ζητούσε την συνδρομή του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας στην προσφυγή των Συλλόγων και των κατοίκων του Αλιβερίου στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά της απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων των Υπουργών ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ., Ανάπτυξης και Εμπορικής Ναυτιλίας που επιτρέπει τηνκαύση των σκουπιδιών (RDF) στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στο Αλιβέρι.
Το Δ.Σ του Συλλόγου και ο Πρόεδρος του κ. Γκάνης προσωπικά συναίνεσαν αμέσως με ιδιαίτερη θέρμη και σε συνεργασία με τον Δικηγόρο της Επιτροπής κ. Ν. Κόλλια ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας από κοινού με τους Μαζικούς Φορείς και πολίτες του Αλιβερίου ο Συμβούλιο Επικρατείας κατέθεσαν στο Συμβούλιο Επικρατείας αίτηση ακύρωσης της κοινής Υπουργικής Απόφασης έγκρισης της ΜΠΕ
Με επιστολή στις 23-11- 2009 η συντονιστική Επιτροπή εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου τονίζοντας και την απήχηση που είχε αυτή η στάση στην κοινωνία του Αλιβερίου και υπογραμμίζοντας την ευαισθησία του Δικηγορικού Συλλόγου και του Προέδρου του σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος του Νομού.

Η επιστολή είναι η παρακάτω:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής των Μαζικών Φορέων Αλιβερίου, θα ήθελα να εκφράσω στο Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκίδας, στο Δ.Σ του Συλλόγου σας αλλά και σε εσάς προσωπικά, τις θερμές μας ευχαριστίες για τη συμπαράσταση σας και την αμέριστη βοήθειά σας σχετικά με την προσφυγή ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αίτηση ακύρωσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, η οποία επιτρέπει στην ΑΓΕΤ  την καύση του RDF στο εργοστάσιο τσιμέντου στο Μυλάκι Αλιβερίου.
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, παρακαλώ δεχθείτε την έκφραση του σεβασμού μας
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Για την Συντονιστική Επιτροπή
Γιώργος Λαγανάς.
Δημοφιλή σήμερα

Σχολή ποδοσφαίρου El Classico FC στην Χαλκίδα

Σχολή ποδοσφαίρου El Classico FC στην Χαλκίδα

13/09/2013
Η σχολή ποδοσφαίρου El Classico F.C. λειτουργεί από το 2007 έως και σήμερα στην Χαλκίδα....
Εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα Φυσικοθεραπείας στη Χαλκίδα

Εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα Φυσικοθεραπείας στη Χαλκίδα

23/09/2017
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Π.Τ. Ευβοίας και ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυσ...
Μικροί και μεγάλοι στους αγώνες δρόμου του 1ου Edipsos Multisport and Wellness Festival  στην Αιδηψό

Μικροί και μεγάλοι στους αγώνες δρόμου του 1ου Edipsos Multisport and Wellness Festival στην Αιδηψό

25/09/2017
Λίγες μόνο ημέρες έμειναν πριν την έναρξη του 1ου ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας