Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ανοικτή επιστολή του Γιώργου Μητροπέτρου, υποψήφιου με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ προς όλους τους συναδέλφους του:

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Η υπηρέτηση κάθε θεσμού και η αποτελεσματικότητά του στην διεκδίκηση και την ουσιαστική συμμετοχή, περνά μέσα από τον Άνθρωπο ο οποίος καλείται να συμμετάσχει σ΄αυτούς.
Πίστευα και πιστεύω, πως η ανεξαρτησία των συλλογικών οργάνων και πρωτίστως των συνδικαλιστικών, από τις κομματικές αφετηρίες και προτιμήσεις του καθενός μας, είναι το πρωτεύον σε κάθε συμμετοχική και δημοκρατικά δομημένη έκφραση εκπροσώπησης.
Η πολύχρονη πορεία μου, τόσο στον Επιστημονικό μου Φορέα, το Οικονομικό Επιμελητήριο, τον οποίο για πλέον των είκοσι ετών αδιάλειπτα υπηρέτησα , από όλες τις θέσεις του Τοπικού Συμβουλίου, ( Πρόεδρος, Αντ/δρος, Γ. Γραμματέας, οικονομικός επόπτης και μέλος), αλλά και η διαρκής συμμετοχή μου στα κοινά , αμφισβητώντας , διεκδικώντας, προτείνοντας  συγκρουόμενος ενίοτε, μη έχοντας και ιδιαίτερη έλξη προς κάθε μορφή εξουσίας, μου επιτρέπει να σας απευθύνω νέο μήνυμα αγώνα διεκδίκησης  και προπαντός συμμετοχής.!
Η κάθοδός μου, ως υποψηφίου, με το Δημοκρατικό Ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ , αυτό τον σκοπό έχει, να αναδείξουμε μαζί σας την διαφορετικότητα της Παράταξής μας  αλλά και των μελών που την απαρτίζουν , ότι δηλαδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ότι δεν σημαίνει πως  Συνδικαλισμός είναι και  συμβιβασμός, αλλά και ότι υπάρχει πλουραλισμός με ανεξάρτητες και ανανεωμένες  φωνές.
Είμαστε και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε, αντιεξουσιαστές, για να μπορούμε να διεκδικούμε πάντα το καλύτερο, χωρίς υποκριτικές συμπεριφορές , χωρίς σφιχταγκάλιασμα με την εκάστοτε Κυβέρνηση και βέβαια με ρεαλιστικές θέσεις και προτάσεις που να αφορούν όχι μόνο τον δοκιμαζόμενο χώρο της παιδείας τον οποίο υπηρετούμε, αλλά και την κοινωνία γενικότερα.
Μέσα σ΄αυτά τα πλαίσια ζητώ την ψήφο σου όχι ως λευκή επιταγή, αλλά με την υπόσχεση πως τουλάχιστον, δεν θα σε διαψεύσω.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Δ. Μητροπέτρος
Οικονομολόγος- ΠΕ 09
2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας

 
Δημοφιλή σήμερα

Τα λεφτά της λαϊκής της Κύμης και το τετράδιο της ντροπής

Τα λεφτά της λαϊκής της Κύμης και το τετράδιο της ντροπής

16/03/2018
Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Κύμης-Αλιβερίου κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αναφέρει μεταξύ ...
Παρουσίαση του προγράμματος του 2ου bio-Mechanical festival στη Χαλκίδα

Παρουσίαση του προγράμματος του 2ου bio-Mechanical festival στη Χαλκίδα

15/03/2018
Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00 μμ το Θέατρο Χαλκίδας θα κάνει την παρουσίαση του 2ου προγράμματος b...
Η ΛΑΡΚΟ θα επιστρέψει το ποσό των 135,9 εκατομμυρίων ευρώ

Η ΛΑΡΚΟ θα επιστρέψει το ποσό των 135,9 εκατομμυρίων ευρώ

15/03/2018
Δηλώσεις Νίκου Στουπή Επικεφαλή της παράταξης «Η Στερεά σε νέα τροχιά», σχετικά με την ΛΑΡΚΟ και την προσφυγή της εταιρείας στο Ευρωπαϊκ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας