Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ανοικτή επιστολή του Γιώργου Μητροπέτρου, υποψήφιου με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ προς όλους τους συναδέλφους του:

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Η υπηρέτηση κάθε θεσμού και η αποτελεσματικότητά του στην διεκδίκηση και την ουσιαστική συμμετοχή, περνά μέσα από τον Άνθρωπο ο οποίος καλείται να συμμετάσχει σ΄αυτούς.
Πίστευα και πιστεύω, πως η ανεξαρτησία των συλλογικών οργάνων και πρωτίστως των συνδικαλιστικών, από τις κομματικές αφετηρίες και προτιμήσεις του καθενός μας, είναι το πρωτεύον σε κάθε συμμετοχική και δημοκρατικά δομημένη έκφραση εκπροσώπησης.
Η πολύχρονη πορεία μου, τόσο στον Επιστημονικό μου Φορέα, το Οικονομικό Επιμελητήριο, τον οποίο για πλέον των είκοσι ετών αδιάλειπτα υπηρέτησα , από όλες τις θέσεις του Τοπικού Συμβουλίου, ( Πρόεδρος, Αντ/δρος, Γ. Γραμματέας, οικονομικός επόπτης και μέλος), αλλά και η διαρκής συμμετοχή μου στα κοινά , αμφισβητώντας , διεκδικώντας, προτείνοντας  συγκρουόμενος ενίοτε, μη έχοντας και ιδιαίτερη έλξη προς κάθε μορφή εξουσίας, μου επιτρέπει να σας απευθύνω νέο μήνυμα αγώνα διεκδίκησης  και προπαντός συμμετοχής.!
Η κάθοδός μου, ως υποψηφίου, με το Δημοκρατικό Ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ , αυτό τον σκοπό έχει, να αναδείξουμε μαζί σας την διαφορετικότητα της Παράταξής μας  αλλά και των μελών που την απαρτίζουν , ότι δηλαδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ότι δεν σημαίνει πως  Συνδικαλισμός είναι και  συμβιβασμός, αλλά και ότι υπάρχει πλουραλισμός με ανεξάρτητες και ανανεωμένες  φωνές.
Είμαστε και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε, αντιεξουσιαστές, για να μπορούμε να διεκδικούμε πάντα το καλύτερο, χωρίς υποκριτικές συμπεριφορές , χωρίς σφιχταγκάλιασμα με την εκάστοτε Κυβέρνηση και βέβαια με ρεαλιστικές θέσεις και προτάσεις που να αφορούν όχι μόνο τον δοκιμαζόμενο χώρο της παιδείας τον οποίο υπηρετούμε, αλλά και την κοινωνία γενικότερα.
Μέσα σ΄αυτά τα πλαίσια ζητώ την ψήφο σου όχι ως λευκή επιταγή, αλλά με την υπόσχεση πως τουλάχιστον, δεν θα σε διαψεύσω.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Δ. Μητροπέτρος
Οικονομολόγος- ΠΕ 09
2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας

 
Δημοφιλή σήμερα

Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

18/10/2018
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε στην γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσαν με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το ελληνικό γραφείο τουρισμού...
Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

19/10/2018
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης εύρεσης εργασίας Ενηλίκων, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο ...
Η χώρα όμηρος του Πάνου του Καμμένου

Η χώρα όμηρος του Πάνου του Καμμένου

18/10/2018
Το δικό του σχόλιο έκανε ο Πολιτικός επιστήμων και εκλεγμένος από το μητρώο της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μανώλης, σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν από τον Πάνο Καμμένο....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας