Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 στην έδρα της Σχολής Τεθωρακισμένων στο Κ.Ε.Τ.Θ , μετά από σχετική έγκριση αιτήματος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας από το Γ.Ε.Σ. / ΔΙΤ, διεξήχθη ενημέρωση σε μεγάλο αριθμό μελών του συνδέσμου.
Οι Έφεδροι Αξιωματικοί Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Σχολή Τεθωρακισμένων στην Αυλώνα
Οι Έφεδροι Αξιωματικοί Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Σχολή Τεθωρακισμένων στην Αυλώνα
Η εγκάρδια υποδοχή των μελών μας από τον Διοικητή Σχη (ΤΘ) Αναστάσιο Γιαννόπουλο , τον υποδιοικητή Ανχη ( ΤΘ ) Λίγγο Αθανάσιο και τα στελέχη της Σχολής - το Λίκνο της εκπαίδευσης του όπλου των Τεθωρακισμένων – και η εμπεριστατωμένη ενημέρωση μας , επί των σύγχρονων οπλικών συστημάτων του , καθώς και επί των ισχυουσών μορφών διοικήσεως και ελέγχου στις αντίστοιχες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις (αίθουσες εξομοιωτών,κ.λ.π. ) αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης της Σχολής & την άρρηκτη σχέση του εν ενεργεία Αξιωματικού με τους εξ εφεδρεία Αξιωματικούς , σφυρηλατώντας δεσμούς αναγκαίους την δύσκολη αυτή περίοδο , για την Πατρίδα μας.

Τα συμμετέχοντα μέλη του Συνδέσμου επισκέφτηκαν και το Μουσείο Αρμάτων που είναι η καρδιά και η ψυχή της ιστορίας των τεθωρακισμένων του ελληνικού στρατού όπου έγινε ενημέρωσης από στέλεχος της ΣΤΘ.


Στη μικρή δεξίωση που παρατέθηκε στα μέλη μας , ο Πρόεδρος Βαρυτιμίδης Μιχαήλ Εφ. Λχγος ( ΔΒ-ΣΓ ) ευχαρίστησε τον Δκτη Σχη (ΤΘ) Αναστάσιο Γιαννόπουλο και τα στελέχη της ΣΤΘ για την άριστη & ολοκληρωμένη ενημέρωση και επισφράγισαν τους άρρηκτους & ειλικρινείς δεσμούς συνεργασίας μας με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων. Επίσης ευχαρίστησε τα παρευρισκόμενα μέλη του Συνδέσμου για την συμμετοχή τους στην ανωτέρα δράση και μάλιστα σε μία δύσκολη εποχή , οικειοθελώς , άφησαν τις εργασίες τους και συμμετείχαν συντεταγμένα την ενημέρωση , αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης του Εφέδρου Αξιωματικού.

Την Παρασκευή 22 / 04 / 2016 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΑΝ Ευβοίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Βαρυτιμίδη Μιχαήλ Εφ. Λχγο (ΔΒ-ΣΓ) και τον ‘Εφορο Βλαχάκη Γεώργιο Εφ. Ανθλγο (ΠΖ) παρέστησαν στην τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών της 2015 Στ’ ΕΣΣΟ στην Σχολή Τεθωρακισμένων , στο Στρατόπεδο « Επιλάρχου Μελίδη » στην Αυλώνα , αποδεχόμενοι την τιμητική πρόσκληση προς τον Σύνδεσμο μας του Σχη ( ΤΘ) Αναστασίου Γιαννόπουλου Δκτη της ΣΤΘ και στο περιθώριο της λιτής δεξίωσης που επακολούθησε συνομίλησαν με τον Υποστράτηγο Δημήτριο Κυριάκου Δντη ΓΕΣ / ΔΙΤ και τον Ταξίαρχο Γεώργιο Υφαντή Δκτη του ΚΕΤΘ , περί θεμάτων που αφορούν τους Εφέδρους Αξιωματικούς και τον Σύνδεσμο μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος

ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 

Εφ.Λγός ( ΔΒ – ΣΓ ) 

Γεν .Γραμματέας

ΚΑΠΕΛΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Εφ.Ανθλγος ( ΠΖ – Σ )Δημοφιλή σήμερα

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Χαλκίδα

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Χαλκίδα

14/12/2018
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:30, στον πεζόδρομο Κριεζώτου και Αβάντων, θα γίνει η «τελετή Ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου» στο κέντρο της ...
Η Χαλκίδα «άναψε» το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Η Χαλκίδα «άναψε» το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της

17/12/2018
Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, κατέκλυσαν το απόγευμα της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2018 την πλατεία και τους πεζόδρομους πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο ...
Οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στην Εύβοια για τις εθνικές εκλογές

Οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στην Εύβοια για τις εθνικές εκλογές

17/12/2018
Το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων στις περισσότερες περιοχές της επικράτειας για τις εθνικές εκλογές. Πλούσιο το ψ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας