Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 στην έδρα της Σχολής Τεθωρακισμένων στο Κ.Ε.Τ.Θ , μετά από σχετική έγκριση αιτήματος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας από το Γ.Ε.Σ. / ΔΙΤ, διεξήχθη ενημέρωση σε μεγάλο αριθμό μελών του συνδέσμου.
Οι Έφεδροι Αξιωματικοί Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Σχολή Τεθωρακισμένων στην Αυλώνα
Οι Έφεδροι Αξιωματικοί Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Σχολή Τεθωρακισμένων στην Αυλώνα
Η εγκάρδια υποδοχή των μελών μας από τον Διοικητή Σχη (ΤΘ) Αναστάσιο Γιαννόπουλο , τον υποδιοικητή Ανχη ( ΤΘ ) Λίγγο Αθανάσιο και τα στελέχη της Σχολής - το Λίκνο της εκπαίδευσης του όπλου των Τεθωρακισμένων – και η εμπεριστατωμένη ενημέρωση μας , επί των σύγχρονων οπλικών συστημάτων του , καθώς και επί των ισχυουσών μορφών διοικήσεως και ελέγχου στις αντίστοιχες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις (αίθουσες εξομοιωτών,κ.λ.π. ) αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης της Σχολής & την άρρηκτη σχέση του εν ενεργεία Αξιωματικού με τους εξ εφεδρεία Αξιωματικούς , σφυρηλατώντας δεσμούς αναγκαίους την δύσκολη αυτή περίοδο , για την Πατρίδα μας.

Τα συμμετέχοντα μέλη του Συνδέσμου επισκέφτηκαν και το Μουσείο Αρμάτων που είναι η καρδιά και η ψυχή της ιστορίας των τεθωρακισμένων του ελληνικού στρατού όπου έγινε ενημέρωσης από στέλεχος της ΣΤΘ.


Στη μικρή δεξίωση που παρατέθηκε στα μέλη μας , ο Πρόεδρος Βαρυτιμίδης Μιχαήλ Εφ. Λχγος ( ΔΒ-ΣΓ ) ευχαρίστησε τον Δκτη Σχη (ΤΘ) Αναστάσιο Γιαννόπουλο και τα στελέχη της ΣΤΘ για την άριστη & ολοκληρωμένη ενημέρωση και επισφράγισαν τους άρρηκτους & ειλικρινείς δεσμούς συνεργασίας μας με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων. Επίσης ευχαρίστησε τα παρευρισκόμενα μέλη του Συνδέσμου για την συμμετοχή τους στην ανωτέρα δράση και μάλιστα σε μία δύσκολη εποχή , οικειοθελώς , άφησαν τις εργασίες τους και συμμετείχαν συντεταγμένα την ενημέρωση , αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης του Εφέδρου Αξιωματικού.

Την Παρασκευή 22 / 04 / 2016 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΑΝ Ευβοίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Βαρυτιμίδη Μιχαήλ Εφ. Λχγο (ΔΒ-ΣΓ) και τον ‘Εφορο Βλαχάκη Γεώργιο Εφ. Ανθλγο (ΠΖ) παρέστησαν στην τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών της 2015 Στ’ ΕΣΣΟ στην Σχολή Τεθωρακισμένων , στο Στρατόπεδο « Επιλάρχου Μελίδη » στην Αυλώνα , αποδεχόμενοι την τιμητική πρόσκληση προς τον Σύνδεσμο μας του Σχη ( ΤΘ) Αναστασίου Γιαννόπουλου Δκτη της ΣΤΘ και στο περιθώριο της λιτής δεξίωσης που επακολούθησε συνομίλησαν με τον Υποστράτηγο Δημήτριο Κυριάκου Δντη ΓΕΣ / ΔΙΤ και τον Ταξίαρχο Γεώργιο Υφαντή Δκτη του ΚΕΤΘ , περί θεμάτων που αφορούν τους Εφέδρους Αξιωματικούς και τον Σύνδεσμο μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος

ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 

Εφ.Λγός ( ΔΒ – ΣΓ ) 

Γεν .Γραμματέας

ΚΑΠΕΛΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Εφ.Ανθλγος ( ΠΖ – Σ )Δημοφιλή σήμερα

Έναρξη Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας 2018 με θέμα ο «Τρωικός Πόλεμος» – Δηλώσεις συμμετοχής

Έναρξη Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας 2018 με θέμα ο «Τρωικός Πόλεμος» – Δηλώσεις συμμετοχής

10/01/2018
Όπως κάθε χρόνο και φέτος ο Δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει μια σειρ...
Νέα κινητή ιατρική μονάδα απέκτησε το ΕΚΑΒ Χαλκίδας

Νέα κινητή ιατρική μονάδα απέκτησε το ΕΚΑΒ Χαλκίδας

14/01/2018
Το ΕΚΑΒ Χαλκίδας παρέλαβε νέα Κινητή Ιατρική Μονάδα, για τις ανάγκες εξυπηρέτησης για όλη την Εύβοια....
Αλλαγή πορείας οχημάτων λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΧ

Αλλαγή πορείας οχημάτων λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΧ

15/01/2018
Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει ότι από αύριο Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018, θα υπάρξουν αλλαγές στην πορεία οχημάτων σε συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας