Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 στην έδρα της Σχολής Τεθωρακισμένων στο Κ.Ε.Τ.Θ , μετά από σχετική έγκριση αιτήματος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας από το Γ.Ε.Σ. / ΔΙΤ, διεξήχθη ενημέρωση σε μεγάλο αριθμό μελών του συνδέσμου.
Οι Έφεδροι Αξιωματικοί Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Σχολή Τεθωρακισμένων στην Αυλώνα
Οι Έφεδροι Αξιωματικοί Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Σχολή Τεθωρακισμένων στην Αυλώνα
Η εγκάρδια υποδοχή των μελών μας από τον Διοικητή Σχη (ΤΘ) Αναστάσιο Γιαννόπουλο , τον υποδιοικητή Ανχη ( ΤΘ ) Λίγγο Αθανάσιο και τα στελέχη της Σχολής - το Λίκνο της εκπαίδευσης του όπλου των Τεθωρακισμένων – και η εμπεριστατωμένη ενημέρωση μας , επί των σύγχρονων οπλικών συστημάτων του , καθώς και επί των ισχυουσών μορφών διοικήσεως και ελέγχου στις αντίστοιχες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις (αίθουσες εξομοιωτών,κ.λ.π. ) αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης της Σχολής & την άρρηκτη σχέση του εν ενεργεία Αξιωματικού με τους εξ εφεδρεία Αξιωματικούς , σφυρηλατώντας δεσμούς αναγκαίους την δύσκολη αυτή περίοδο , για την Πατρίδα μας.

Τα συμμετέχοντα μέλη του Συνδέσμου επισκέφτηκαν και το Μουσείο Αρμάτων που είναι η καρδιά και η ψυχή της ιστορίας των τεθωρακισμένων του ελληνικού στρατού όπου έγινε ενημέρωσης από στέλεχος της ΣΤΘ.


Στη μικρή δεξίωση που παρατέθηκε στα μέλη μας , ο Πρόεδρος Βαρυτιμίδης Μιχαήλ Εφ. Λχγος ( ΔΒ-ΣΓ ) ευχαρίστησε τον Δκτη Σχη (ΤΘ) Αναστάσιο Γιαννόπουλο και τα στελέχη της ΣΤΘ για την άριστη & ολοκληρωμένη ενημέρωση και επισφράγισαν τους άρρηκτους & ειλικρινείς δεσμούς συνεργασίας μας με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων. Επίσης ευχαρίστησε τα παρευρισκόμενα μέλη του Συνδέσμου για την συμμετοχή τους στην ανωτέρα δράση και μάλιστα σε μία δύσκολη εποχή , οικειοθελώς , άφησαν τις εργασίες τους και συμμετείχαν συντεταγμένα την ενημέρωση , αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης του Εφέδρου Αξιωματικού.

Την Παρασκευή 22 / 04 / 2016 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΑΝ Ευβοίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Βαρυτιμίδη Μιχαήλ Εφ. Λχγο (ΔΒ-ΣΓ) και τον ‘Εφορο Βλαχάκη Γεώργιο Εφ. Ανθλγο (ΠΖ) παρέστησαν στην τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών της 2015 Στ’ ΕΣΣΟ στην Σχολή Τεθωρακισμένων , στο Στρατόπεδο « Επιλάρχου Μελίδη » στην Αυλώνα , αποδεχόμενοι την τιμητική πρόσκληση προς τον Σύνδεσμο μας του Σχη ( ΤΘ) Αναστασίου Γιαννόπουλου Δκτη της ΣΤΘ και στο περιθώριο της λιτής δεξίωσης που επακολούθησε συνομίλησαν με τον Υποστράτηγο Δημήτριο Κυριάκου Δντη ΓΕΣ / ΔΙΤ και τον Ταξίαρχο Γεώργιο Υφαντή Δκτη του ΚΕΤΘ , περί θεμάτων που αφορούν τους Εφέδρους Αξιωματικούς και τον Σύνδεσμο μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος

ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 

Εφ.Λγός ( ΔΒ – ΣΓ ) 

Γεν .Γραμματέας

ΚΑΠΕΛΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Εφ.Ανθλγος ( ΠΖ – Σ )Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 2η Έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 2η Έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά»

18/6/2018
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 2η Έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά», που θα πραγματο...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας