Επιστολή με την οποία ευχαριστεί το βασικότερο μεταξύ άλλων από τους χορηγούς του, την εταιρία «ΑΝΕΔΗΚ Α.Ε.», ιδιοκτήτρια της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Super Market Κρητικός, απέστειλε το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδoς.

Με αφορμή και την επικείμενη έναρξη του Β΄ Γύρου της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος water-polo της Α2 κατηγορίας ανδρών την επόμενη Κυριακή 15/5, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας, το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδoς θέλει να ευχαριστήσει θερμά το βασικότερο μεταξύ άλλων από τους χορηγούς του, την εταιρία «ΑΝΕΔΗΚ Α.Ε.», ιδιοκτήτρια της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων SUPER ΜΑRΚΕΤ ΚΡΗΤΙΚΟΣ,  η οποία συμπαραστέκεται και στηρίζει οικονομικά -και όχι μόνο- την προσπάθεια των υδατοσφαιριστών του Ν.Ο.Χ. στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2, το οποίο διεξάγεται με το σύστημα εδρών και ως γνωστόν απαιτεί πολλά έξοδα για μετακινήσεις αθλητών, διαμονή, διατροφή, αθλητικό υλικό, μεταγραφές αθλητών, κλπ. Η εταιρία «ΑΝΕΔΗΚ Α.Ε.», ως μία από τις πιο υγιείς και επιτυχημένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με ευαισθησία σε κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις, από την πρώτη στιγμή -πέρσι αλλά και φέτος- ανταποκρίθηκε με θέρμη στην πρόσκληση της ομάδας του Ν.Ο.Χ. για οικονομική ενίσχυση, η οποία αποτελεί το βασικότερο στήριγμα του τμήματος, προκειμένου να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.
Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές της υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδoς, για άλλη μια φορά ευχαριστούν θερμά τα SUPER MARKET ΚΡΗΤΙΚΟΣ για την έμπρακτη στήριξη και χορηγία  και εύχονται στην εταιρία και στους υπαλλήλους της χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, με υγεία και ευημερία!
Ακολουθείστε μας στο Google News