Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 13 Ιουλίου οι ενημερωτικές συναντήσεις της Αναπτυξιακής Εύβοιας ΑΕ στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού για τα βασικά σημεία και τις επιλέξιμες Δράσεις του τοπικού προγράμματος «CLLD/LEADER Βόρειας & Κεντρικής Εύβοιας», την περιοχή παρέμβασης και τους όρους και προϋποθέσεις χρηματοδότησης.
Σταμάτης Γκάβαλης και Λίνα Ευσταθίου
Σταμάτης Γκάβαλης και Λίνα Ευσταθίου
Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με την Δήμαρχο κα. Λίνα Ευσταθίου, δημοτικούς συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες, η οποία έγινε σε συνέχεια των δύο συναντήσεων που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε η παρουσίαση του νέου προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 σε ιδιώτες και συλλογικούς φορείς του Δήμου. 

Η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, συμμετέχοντας και στις δύο συναντήσεις, τόνισε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει τις προϋποθέσεις να συμβάλει στην ανάπτυξη του Δήμου με την ένταξη, σημαντικών δημοσίων έργων, δράσεων συλλογικών φορέων και ιδιωτικών επενδύσεων.

Ο Πρόεδρος κ. Σταμάτης Γκάβαλης και τα στελέχη της Αναπτυξιακής Εύβοιας ΑΕ έκαναν την αναλυτική παρουσίαση του Προγράμματος και απάντησαν στην πληθώρα αποριών και ερωτήσεων των παρευρισκομένων. Παράλληλα, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και ιδεών που θα βοηθήσουν στην διαμόρφωση των προτάσεων για δράσεις ιδιωτικού χαρακτήρα και συλλογικών φορέων του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020 κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στα 2221026626 και 2221089706, είτε στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εύβοιας στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λεωφ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα – Γραφεία 302 και 303).Δημοφιλή σήμερα

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Κύμης Θεόδωρος Θεοδώρου

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Κύμης Θεόδωρος Θεοδώρου

20/3/2019
Πενθεί η Κύμη στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου πρώην Δημάρχου....
Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

20/3/2019
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας για την σύνδεση με τα νησιά των Κυκλάδων και την Κάρυστο....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας