Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με αφορμή περιστατικό απόσπασης οδηγού σε υπηρεσία της Περιφέρειας, γνωστοποιούνται τα παρακάτω απο το γραφείο της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τοπικό Τύπο που αφορούν απόσπαση οδηγού για τις ανάγκες του Γραφείου της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειάς μας και επειδή μια καθαρά Υπηρεσιακή ενέργεια τείνει να μετατραπεί σε πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων εμπλέκοντας τόσο τη Γενική Γραμματέα όσο και τους συμβούλους της σε θέματα ανύπαρκτα προς αποκατάσταση της αλήθειας, η Γενική Δ/νση της Περιφέρειας, η οποία και προΐσταται όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας σε Διοικητικά θέματα, παραθέτει τα παρακάτω:

 O συγκεκριμένος οδηγός που με επισκέφθηκε στο γραφείο μου εξεδήλωσε την επιθυμία να αποσπασθεί στο Γραφείο της Γενικής Γραμματέως ως οδηγός από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Λαμίας που υπηρετεί. Επειδή πρόκειται για καθαρή μεταβολή της υπηρεσιακής του κατάστασης θέμα που αφορά το Γραφείο μας και όχι το Γραφείο του Πολιτικού μας Προϊσταμένου, συστήσαμε στον ενδιαφερόμενο να καταθέσει αίτηση τόσο στη Δ/νση του Νοσοκομείου όσο και στην Δ/νση Διοίκησης της Περιφέρειας πράγμα που έγινε.

 Επί της αιτήσεως του ενδιαφερομένου αποφασίζουν τόσο το Δ.Σ. του Νοσοκομείου μετά από γνώμη Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Υπαλλήλων του Νοσοκομείου όσο και η Γενική Γραμματέας μετά από γνώμη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Υπαλλήλων της Περιφέρειας.

 Το μόνο που συζητήθηκε από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, μετά από τηλεφώνημα της Γενικής Δ/νσης,ήταν εάν ήταν δυνατό να επισπευτεί η διαδικασία από πλευράς Νοσοκομείου για έγκριση ή μη της απόσπασης του ενδιαφερόμενου οδηγού και τίποτε άλλο.

 Όλα τα αναγραφόμενα που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα, μόνο ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας μπορούν να εγκληθούν και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο Γεν. Δ/ντής Π.Σ.Ε

Π. Ευμορφόπουλος

Πολιτικός Μηχανικός
Δημοφιλή σήμερα

Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο για Εύβοια και Σκύρο

Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο για Εύβοια και Σκύρο

21/1/2019
Ξεκίνησε τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, σε όλο το Νομό Εύβοιας, εκτός Χαλκίδας....
Ακόμη τέσσερα άτομα στην παράταξη του Χρήστου Παγώνη

Ακόμη τέσσερα άτομα στην παράταξη του Χρήστου Παγώνη

21/1/2019
Ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ανακοίνωσε ακόμη τέσσερα άτομα για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του....
Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

17/1/2019
Ο νυν δήμαρχος Χαλκιδέων και υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019 Χρήσ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ (5/1/2010 1:50:49 μμ)
...το γνωστό SPA που με τόση επιμέλεια εξασκούσε υποψηφία από το πάνελ της τηλεοπτικής ζούγκλας...
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας