Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με αφορμή περιστατικό απόσπασης οδηγού σε υπηρεσία της Περιφέρειας, γνωστοποιούνται τα παρακάτω απο το γραφείο της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τοπικό Τύπο που αφορούν απόσπαση οδηγού για τις ανάγκες του Γραφείου της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειάς μας και επειδή μια καθαρά Υπηρεσιακή ενέργεια τείνει να μετατραπεί σε πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων εμπλέκοντας τόσο τη Γενική Γραμματέα όσο και τους συμβούλους της σε θέματα ανύπαρκτα προς αποκατάσταση της αλήθειας, η Γενική Δ/νση της Περιφέρειας, η οποία και προΐσταται όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας σε Διοικητικά θέματα, παραθέτει τα παρακάτω:

 O συγκεκριμένος οδηγός που με επισκέφθηκε στο γραφείο μου εξεδήλωσε την επιθυμία να αποσπασθεί στο Γραφείο της Γενικής Γραμματέως ως οδηγός από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Λαμίας που υπηρετεί. Επειδή πρόκειται για καθαρή μεταβολή της υπηρεσιακής του κατάστασης θέμα που αφορά το Γραφείο μας και όχι το Γραφείο του Πολιτικού μας Προϊσταμένου, συστήσαμε στον ενδιαφερόμενο να καταθέσει αίτηση τόσο στη Δ/νση του Νοσοκομείου όσο και στην Δ/νση Διοίκησης της Περιφέρειας πράγμα που έγινε.

 Επί της αιτήσεως του ενδιαφερομένου αποφασίζουν τόσο το Δ.Σ. του Νοσοκομείου μετά από γνώμη Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Υπαλλήλων του Νοσοκομείου όσο και η Γενική Γραμματέας μετά από γνώμη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Υπαλλήλων της Περιφέρειας.

 Το μόνο που συζητήθηκε από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, μετά από τηλεφώνημα της Γενικής Δ/νσης,ήταν εάν ήταν δυνατό να επισπευτεί η διαδικασία από πλευράς Νοσοκομείου για έγκριση ή μη της απόσπασης του ενδιαφερόμενου οδηγού και τίποτε άλλο.

 Όλα τα αναγραφόμενα που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα, μόνο ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας μπορούν να εγκληθούν και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο Γεν. Δ/ντής Π.Σ.Ε

Π. Ευμορφόπουλος

Πολιτικός Μηχανικός
Δημοφιλή σήμερα

Αποτελέσματα εκλογών Επιμελητηρίου Ευβοίας, ποιοι εκλέγονται

Αποτελέσματα εκλογών Επιμελητηρίου Ευβοίας, ποιοι εκλέγονται

10/12/2017
Σαρωτική νίκη της Βούλας Αγιοστρατίτη και οριακά αυτοδυναμία δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των εκλογών του Επιμελητηρίου Ευβ...
Ολοκληρώθηκαν οι Εκλογές στο Επιμελητήριο Εύβοιας

Ολοκληρώθηκαν οι Εκλογές στο Επιμελητήριο Εύβοιας

10/12/2017
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και λίγο μετά τις 19:00 έκλεισαν οι κάλπες για την εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Εύβοιας....
Σταυροί προτίμησης και χρήσιμες πληροφορίες για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Σταυροί προτίμησης και χρήσιμες πληροφορίες για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Εύβοιας

08/12/2017
Οι απαραίτητες οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες για την ψηφοφορία στις Εκλογές τ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ (5/1/2010 1:50:49 μμ)
...το γνωστό SPA που με τόση επιμέλεια εξασκούσε υποψηφία από το πάνελ της τηλεοπτικής ζούγκλας...
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
Ιχθυοπωλείο Νικόλας - Χαλκίδα

Αρχή της σελίδας