Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η συμμετοχή των αθλητών/τριων του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κανόε καγιάκ ήρεμων νερών εφήβων και κάτω των 23 ετών που διεξήχθη στη Φιλιππούπολη.

Οι αθλητές του ομίλου, Αντωνίου Δημήτριος και Βιδάλης Λουκάς, κατετάγησαν 10οι στην Ευρώπη χάνοντας την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος Κ2 200 μέτρα νέων ανδρών για 60/1000 του δευτερολέπτου, έπειτα από μία συγκλονιστική κούρσα.
Στην συνέχεια κατέκτησαν την 1η θέση στον μικρό τελικό του αγωνίσματος σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση που έχει καταγραφεί ποτέ από ελληνικό πλήρωμα, δείχνοντας ότι πλέον έχουν αλλάξει επίπεδο και διεκδικούν με αξιώσεις είσοδο στο τελικό του αγωνίσματος απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος.
Συμμετείχαν επίσης στο Κ4 500 μέτρα νέων ανδρών όπου κατετάγησαν 6οι στον ημιτελικό και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του αγωνίσματος .
Το βάπτισμα του πυρός σε διεθνή διοργάνωση πήραν και οι Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος, Ευσταθίου Κωνσταντίνος και Καμινάρη Ελευθερία, μιας και ήταν η πρώτη τους συμμετοχή με την Εθνική ομάδα, τα αποτελέσματα τους όμως ήταν ελπιδοφόρα.
Συγκεκριμένα, ο Ευθυμιάδης συμμετείχε στο Κ2 200 εφήβων  όπου πέρασαν στο ημιτελικό αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στο τελικό του αγωνίσματος, και στο Κ4 εφήβων 500 και 1000 μέτρων, μαζί με τον Ευσταθίου Κωνσταντίνο, όπου σημείωσαν τον καλύτερο τους χρόνο, ο οποίος όμως δεν ήταν αρκετός για να τους δώσει την πρόκριση σε κάποιον από τους τελικούς.
Ο Ευσταθίου Κωνσταντίνος συμμετείχε στο Κ2 500 μέτρα εφήβων, πήραν την πρόκριση στον ημιτελικό, όπου σημείωσαν ατομικό ρεκόρ αλλά αποκλείστηκαν από την συνέχεια.
Τέλος η Καμινάρη Ελευθερία, ή οποία ήταν μία από τις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες της διοργάνωσης, συμμετείχε στο Κ2 500 και 1000 μέτρα νεανίδων, και κατέκτησαν την 7η θέση στον ημιτελικό του αγωνίσματος Κ2 1000 μέτρα νεανίδων και 13η θέση συνολικά.
Σειρά έχει το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων και νέων ανδρών στο Μινσκ στις 28-31/7, όπου θα συμμετάσχουν οι Αντωνίου Δημήτριος, Βιδάλης Λουκάς και Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος.
Τα συγχαρητήρια μας ,συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους και καλή επιτυχία για την συνέχεια.
Ακολουθείστε μας στο Google News