Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τη δική του άποψη για την απόφαση ίδρυσης σχολείου Ειδικής Αγωγής στα Καμάρια Ιστιαίας, καταθέτει μέσω επιστολής του το Τμήμα Παιδείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ
Η δημοσίευση στο ΦΕΚ της δημιουργίας του Ειδικού ΤΕΕ  Καμαρίων Ιστιαίας, αλλά και της επέκτασης των τμημάτων ένταξης στα σχολεία  στην Εύβοια, ικανοποιεί αυτό το μακροχρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Β. Εύβοιας, αλλά και του εκπαιδευτικού κινήματος.

Μέσα σε δημοσιονομική δυσπραγία, λόγω των οικονομικών δυσκολιών, η Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε την δημιουργία και λειτουργία μιας εκπαιδευτικής δομής, που χρόνιζε.  Η απόφαση αυτή υποδηλώνει με εμφατικό τρόπο την ιδιαίτερη ευαισθησία της σημερινής κυβέρνησης για την ειδική εκπαίδευση αλλά και την προτεραιότητα που δίνει στα θέματα της παιδείας και της εκπαίδευσης γενικότερα. Η σημερινή ίδρυση του Ειδικού ΤΕΕ  Καμαρίων Ιστιαίας,  καταδεικνύει πως δεν είναι όλοι ίδιοι. Η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας εισακούει τα δίκαια αιτήματα της κοινωνίας και των Εκπαιδευτικών και τα ικανοποιεί.  Κάποιοι άλλοι διοικούντες, πριν λίγα χρόνια έβαζαν λουκέτο σε σχολικές μονάδες, καταργούσαν ειδικότητες και απέλυαν εκπαιδευτικούς υποβαθμίζοντας και διαλύοντας τη δημόσια εκπαίδευση και τους λειτουργούς της.

Κάποιοι άλλοι είχαν ταχθεί κατά της κοινωνίας και της παιδείας αλλά υπέρ της εξυπηρέτησης των ιδιωτικών συμφερόντων στην εκπαίδευση και των Σχολαρχών,  χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα τα μνημόνια.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας