Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή αναφορικά με τη συμπλήρωση σε 2 μέρες των πέντε χρόνων από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Κονιστρών Δημήτρης Παπαναστασίου, απέστειλε ο Μπάμπης Γκαρούτσος.
Δημήτρης Παπαναστασίου
Δημήτρης Παπαναστασίου
Ήταν 16 Σεπτεμβρίου 2011, όταν ένα μεγάλο κεφάλαιο για την τοπική αυτοδιοίκηση έκλεισε. Πριν πέντε 5 χρόνια έφυγε από την ζωή ο πρώην Δήμαρχός Κονιστρών Δημήτρης Παπαναστασίου, ο αγνός οραματιστής , αγωνιστής, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την δημιουργία την προσφορά , ουσιαστικά πρόσφερε τα πάντα χωρίς να είχε έπαρση, με τακτική και σύνεση δημιούργησε έργα σημαντικά για τον τόπο.

Η τακτική η οργάνωση η ορθολογική σκέψη, τα στοιχεία που είχε και ήταν απαραίτητα για την ουσιαστική δημιουργία και σωστή λειτουργία του τότε δήμου Κονιστρών , τον διοίκησε από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε ο μικρός και με μικρά έσοδα δήμος Κονιστρών,αν και οι συνθήκες ήταν αντίξοες για μια τέτοια δημιουργία ενός δήμου που ουσιαστική τότε το σημαντικό ήταν η σωστή λειτουργία του, όμως δεν παρέλυσε, , αλλά έγιναν έργα πνοής και ιστορικής σημασίας για τον τόπο.

Κατάφερε να στήσει έναν δήμο πρότυπο, δίνοντας ζωή και δημιουργία ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του. Απαρνήθηκε θέσεις ανώτερες που του προτάθηκαν κατά την διάρκεια της θητείας του, ήθελε να ολοκληρώσει το έργο του, χωρίς να βλέπει προσωπικά την δική του άνοδο , αλλά την πρόοδο και την άνοδο του δήμου που ουσιαστικά δημιούργησε έστησε σαν τέλεια ορχήστρα.

Όσοι είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε , όσοι γνωρίζαμε και τον άνθρωπο αλλά και τον ηγέτη Δημήτρη Παπαναστασίου , θα μείνει πάντα στην μνήμη μας η δύναμη προσφοράς , όχι για τα εγώ του αλλά για τον τόπο, αγνός ηγέτης με οράματα χωρίς να κερδίσει αλλά ουσιαστικά να δώσει τα πάντα για τις αξίες του με μόνο σκοπό και στόχο την καλυτέρευση της ζωής του δημότη, μια διοίκηση με πρώτο παράγοντα τον άνθρωπο , έτσι ήταν και στην ζωή του μαχητής ως το τέλος.

Μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό για τον τόπο ο χαμός ενός πραγματικά μεγάλου αλλά και ταπεινού ηγέτη, που δεν καβάλησε κανένα καλάμι στο μόνο που ανέβηκε ήταν το άλογο της προσφοράς , που κάλπασε διδάσκοντας τις αξίες του με προορισμό του την δημιουργία , την καλυτέρευση του τόπου, με πρώτο παράγοντα τον δημότη.

Άνθρωποι φεύγουν οι αξίες και τα οράματα τους μένουν, μακάρι όχι μόνο ως ανάμνηση αλλά να υπάρξουν συνεχιστές κάπου κάπως κάποτε.Δημοφιλή σήμερα

Η Έλενα Βάκα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για τον δήμο Χαλκιδέων

Η Έλενα Βάκα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για τον δήμο Χαλκιδέων

13/12/2018
Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Παλίρροια στην παραλία της Χαλκίδας, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου ...
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Ξενοδοχείο Lucy στη Χαλκίδα

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Ξενοδοχείο Lucy στη Χαλκίδα

12/12/2018
Δύο υπέροχες και λαμπερές βραδιές έχετε την ευκαιρία να ζήσετε, στο Ξενοδοχείο Lucy στη Χαλκίδα για το Ρεβεγ...
Έργα 7,7 εκατομμυρίων ευρώ για την Εύβοια

Έργα 7,7 εκατομμυρίων ευρώ για την Εύβοια

12/12/2018
Την ένταξη πέντε νέων έργων προϋπολογισμού 7,7 εκ. ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Στερεάς Ελλάδας ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε σήμερ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας