Ο προπονητής της Κύμης SEAJETS κ. Βασίλης Μπρατσιάκος και ο αρχηγός Σταύρος Τουτζιαράκης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας για το παιχνίδι του Κυπέλλου με το Ρέθυμνο.

Αμφότεροι τόνισαν την σημασία της σημερινής αναμέτρησης και κάλεσαν τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Ας δούμε αναλυτικά τις δηλώσεις:
Βασίλης Μπρατσιάκος
“Σήμερα παίζουμε το πρώτο μας εντός έδρας επίσημο παιχνίδι της σεζόν, το πρώτο μας εντός έδρας ως ΚΑΕ! Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς και καλούμε όλους μας τους φιλάθλους να βρεθούν στο κλειστό της Κανήθου για να την γιορτάσουμε μαζί. Εκτός βέβαια από την «ιστορικότητα» της ημέρας, δεν ξεχνάμε και την κρισιμότητα της σημερινής αναμέτρησης. Οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας με την σοβαρότητα που του αρμόζει, οπότε επιθυμούμε να διαγράψουμε την καλύτερη δυνατή πορεία σε αυτόν. Το απόγευμα λοιπόν, στις 17:00, υποδεχόμαστε το Ρέθυμνο Cretan Kings για την 2η αγωνιστική της Β΄ Φάσης και θέλουμε την νίκη για να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι είμαστε πανέτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα. Θεωρώ ότι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο μας θα παρακολουθήσουν ένα πολύ ωραίο ματς, μεταξύ δύο δυνατών και ποιοτικών ομάδων. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι η Κύμη SEAJETS, έχοντας και την στήριξη των φιλάθλων της, θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις στο παρκέ για την πρόκριση!”

Τουτζιαράκης
Μπορεί να έχουμε μπροστά μας την πρώτη παρουσία της ομάδας στην Basket League, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν υποτιμούμε το Κύπελλο Ελλάδας. 
Αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο αμφότερες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε, θέλοντας να διακριθούμε και στις δύο. Αμέσως μετά την νίκη μας επί του Ηρακλή, αρχίσαμε την προετοιμασία για την αναμέτρηση μας με Ρέθυμνο Cretan Kings για την επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου. Το τεχνικό επιτελείο μας έχει επιστήσει την προσοχή στα δυνατά σημεία του αντιπάλου και μας έχει δείξει τις αδυναμίες του, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι από όλες τις πλευρές. Επιπλέον, έχουμε το μεγάλο πλεονέκτημα ότι παίζουμε εντός έδρας, οπότε με τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας στο πλευρό μας θα έχουμε ένα ακόμα «όπλο» για την πρόκριση.
Ακολουθείστε μας στο Google News