Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την συμβολή των εργαζομένων του Δήμου Κύμης στην ανάπτυξη της περιοχής, που συντελείται τα τελευταία οκτώ χρόνια από την παρούσα Δημοτική αρχή, εξήρε ο Δήμαρχος Κύμης Δημήτρης Θωμάς, μιλώντας στην εκδήλωση για την κοπή της πίττας των υπαλλήλων του Δήμου, που έγινε το πρωί της Παρασκευής στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.
κοπή πίτας εργαζομένων Δήμου Κύμης
κοπή πίτας εργαζομένων Δήμου Κύμης

Παράλληλα, έκανε την διαπίστωση ότι χάρη σε αυτό το έργο ο Δήμος βγήκε από την αφάνεια και την απομόνωση, έγινε ευρύτερα γνωστός και μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής, που είναι πολλές και πολύπλοκες.
Τέλος, μετέδωσε στους εργαζομένους το ελπιδοφόρο μήνυμα, ότι το έργο αυτό θα ληφθεί σοβαρά υπ όψει, ώστε ο Δήμος Κύμης να αποτελέσει ξεχωριστό Δήμο, μαζί με άλλους όμορους Δήμους, που θα αποφασίσουν να έλθουν μαζί του ή η πολιτεία θα επιλέξει, κατά την εφαρμογή της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης.
Αναφερόμενος στους εργαζόμενους τους ευχαρίστησε για την βοήθεια και την συμπαράσταση που είχε όλα αυτά τα χρόνια. «Γίναμε όλοι μια οικογένεια, με σεβασμό, με αρχές και με αλληλεγγύη μεταξύ μας, γιατί κατανοήσατε, ότι μέσα από την δουλειά σας αναπτύσσεται ο τόπος σας και μέσα από την ανάπτυξη του τόπου σας και η ευημερία η δική σας και της οικογένειάς σας».
Για το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών ανέφερε ότι δεν έχει γίνει ακόμη για λόγους έξω από την θέλησή μας, τόνισε όμως, ότι ο τομέας αυτός καλύφθηκε με τον καλύτερο τρόπο, κατά γενική ομολογία, από τους ίδιους τους εργαζομένους. Ακόμη τόνισε, ότι με την συμβολή τους ο Δήμος πέτυχε στους τομείς της χρηστής διοίκησης, της άριστης οργάνωσης και των υποδομών ύδρευσης, καθαριότητας και κατασκευής μικρών έργων. Για τις δυνατότητες που είχαμε ως Δήμος καταφέραμε πολλά και αυτό οφείλεται και σε σας, τόνισε ο Δήμαρχος.
Αναφερόμενος στο έργο που έχει γίνει τα οκτώ τελευταία χρόνια από την παρούσα Δημοτική αρχή είπε ότι έχουν γίνει πάρα πολλά κι αυτό έχει περάσει προς τα έξω κι έφερε σαν παράδειγμα την δυνατότητα που έχει ο Δήμος να διαχειρίζεται έργα του ΕΣΠΑ, δυνατότητα που έχουν από όλη την Εύβοια εκτός από την Κύμη μόνον άλλοι δυο Δήμοι, η Χαλκίδα και τα Ψαχνά.
Στο σημείο μετέδωσε στους εργαζομένους το ελπιδοφόρο μήνυμα, ότι το γεγονός αυτό της διαχειριστικής επάρκειας θα ληφθεί σοβαρά υπ όψει και είναι το διαπραγματευτικό της χαρτί, για να αντισταθεί , όπως τόνισε, έως το τέλος, στην συγχώνευση με το Αλιβέρι, καθώς το Αλιβέρι είναι ένας Δήμος με βιομηχανική ανάπτυξη και η Κύμη, με το λιμάνι της και την γεωγραφική της θέση έχει εντελώς διαφορετική προοπτική ανάπτυξης.
Τέλος, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους εργαζομένους για την προσφορά τους και δήλωσε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος, ενώ ευχήθηκε την μελλοντική απρόσκοπτη συνέχεια του Δήμου Κύμης.
Αμέσως μετά ο Δήμαρχος έκοψε την πίττα. Τα φλουριά έτυχαν σε δυο υπαλλήλους του Δήμου και δυο επιπλέον εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας κέρδισαν χρηματικά ποσά μετά από κλήρωση. Η εκδήλωση έκλεισε με παράθεση γεύματος.
Δημοφιλή σήμερα

Σχολή ποδοσφαίρου El Classico FC στην Χαλκίδα

Σχολή ποδοσφαίρου El Classico FC στην Χαλκίδα

13/09/2013
Η σχολή ποδοσφαίρου El Classico F.C. λειτουργεί από το 2007 έως και σήμερα στην Χαλκίδα....
Εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα Φυσικοθεραπείας στη Χαλκίδα

Εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα Φυσικοθεραπείας στη Χαλκίδα

23/09/2017
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Π.Τ. Ευβοίας και ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυσ...
Μικροί και μεγάλοι στους αγώνες δρόμου του 1ου Edipsos Multisport and Wellness Festival  στην Αιδηψό

Μικροί και μεγάλοι στους αγώνες δρόμου του 1ου Edipsos Multisport and Wellness Festival στην Αιδηψό

25/09/2017
Λίγες μόνο ημέρες έμειναν πριν την έναρξη του 1ου ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας