Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή σχετικά με τη λειτουργία του παγοδρομίου και τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, απέστειλε η δημοτική σύμβουλος Ιστιαίας-Αιδηψού Ουρανία Παπανδρέου.
Ουρανία Παπανδρέου
Ουρανία Παπανδρέου
Η δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, μετά τη γενική κατακραυγή και αγανάκτηση των πολιτών, για την αδιαφανή και παράνομη απόφαση της, ο δήμος να δώσει δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα πολλών χιλιάδων ευρώ, νερό και δημόσιο χώρο, σε εκλεκτό της επιχειρηματία για την εγκατάσταση παγοδρομίου στην πλατεία  της Ιστιαίας , έρχεται εκ των υστέρων, κυριολεκτικά με την "γίδα" στην πλάτη, στις 19 Δεκεμβρίου και ενώ το παγοδρόμιο είναι σε πλήρη λειτουργία, να ζητήσει από το δημοτικό συμβούλιο την νομιμοποίηση των παρανομιών της.

Σημειώνω, πως κανείς δεν θα είχε αντίρρηση, σε τέτοιες πρωτοβουλίες, αν εξαρχής υπήρχε συζήτηση και ενημέρωση κυρίως όμως αν ετηρείτο η νομιμότης…! 

Αφού λοιπόν με τα τεχνάσματα της δημάρχου οι δημότες θα επιβαρυνθούν με χιλιάδες ευρώ υπέρ του φίλου της επιχειρηματία προτείνουμε και απαιτούμε:

Όλα τα παιδιά του δήμου μας, να κάνουν χρήση του παγοδρομίου εντελώς δωρεάν ή έναντι συμβολικού τιμήματος και όχι 10 ευρώ ημερησίως.

Κυρία Δήμαρχε: έχουμε υποχρέωση να δίνουμε χαρά στα παιδιά και όχι σε φίλους μας επιχειρηματίες με τα χρήματα των άλλων.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας