Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανοιχτό στο σύνολο του παραμένει το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Εύβοιας, σύμφωνα με επιστολή της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.
Ανοιχτό στο σύνολο του το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Εύβοιας
Ανοιχτό στο σύνολο του το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Εύβοιας
Το σύνολο του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Εύβοιας παραμένει ανοικτό και η κυκλοφορία διεξάγεται απρόσκοπτα, παρά τη συνεχιζόμενη χιονόπτωση στο σύνολο σχεδόν των ορεινών και ημιορεινών όγκων.

Ειδικότερα, ελεύθερη είναι η κυκλοφορία στο τμήμα Ψαχνά - Προκόπι (Άγιος, Παγώντας). Ομοίως, ελεύθερα κινούνται τα οχήματα, στη Βόρεια Εύβοια, στο ορεινό σύμπλεγμα Βουτά - Κοκκινομηλιάς - Κρυονερίτη - Μονοκαρυάς - Κερασίας, αλλά και στη Νοτιοκεντρική Εύβοια στο τμήμα Σέττα - Μανίκια - Μακρυχώρι.

Στην περιοχή της Δίρφυος, προσπελάσιμο είναι πλέον το τμήμα Στενή - Στρόπωνες, ενώ διανοίγεται ο "δασικός" δρόμος προς το Μετόχι, που μέχρι στιγμής εξυπηρετείται μόνο μέσω Κύμης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός  δήλωσε σχετικά: «Ο στόλος της Περιφερειακής  Ενότητας Εύβοιας, ιδιόκτητος και μισθωμένος, επιχειρεί σε πλήρη ανάπτυξη από τα ξημερώματα της Πέμπτης, με στόχο να ελαχιστοποιηθούν οι συνέπειες της βαριάς χιονόπτωσης στην οδική κυκλοφορία. Συστήνουμε στους οδηγούς να χρησιμοποιούν τις αντιολισθητικές αλυσίδες, ώστε να μετακινούνται με ασφάλεια και ταυτόχρονα να μην παρακωλύουν το δύσκολο έργο του εκχιονισμού. Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις».

Για οποιαδήποτε πρόβλημα οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πολιτικής Προστασία της Π. Ε. Εύβοιας στο τηλέφωνο 22210-20000 όλο το 24ωρο.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας