Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Δήμαρχος Αυλώνος, Δημήτρης Κατσούλης δίνει την απάντησή του στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης, που αφορούν στη συνένωση των Δήμων:

Το γνωστό δράμα της αντιπολίτευσής μου συνεχίζεται.

Κατανοώ την υποχρέωση, έως και διατεταγμένη υπηρεσία, που έχουν να λασπολογήσουν και να εξυβρίσουν. Και όπως πάντα λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο….

Είναι θλιβερά όλα όσα αναφέρουν περί «δικτατορίσκου», κλακαδόρων κ.ο.κ. Φαίνεται ότι ζουν στην ψευδαίσθηση ότι βρίσκονται σε άλλο δήμο. Απορώ μάλιστα διότι στο Δημοτικό Συμβούλιο άλλα λένε, δηλαδή ότι δεν θέλουν με τίποτα να βρεθούν εκεί. Ας το κοιτάξουν.

Γιατί διαμαρτύρονται όταν ο Δήμαρχος Αυλώνος εκφράζει την άποψή του αλλά δεν αντέδρασαν όταν ένας άλλος, ο αυτοαποκαλούμενος «γίγαντας δήμαρχος», διέταξε τον διαμελισμό του Δήμου Αυλώνος για την εξυπηρέτηση προσωπικών στόχων του, αντίθετα γίνονται ευχαρίστως κλακαδόροι του. Ας λειτουργήσουν έστω και τους τελευταίους μήνες ως σύμβουλοι του Δήμου Αυλώνος.

Δικαιούμαι να έχω θέσεις και να τις εκφράζω. Ας απαντήσουν με αντεπιχειρήματα όχι με ύβρεις, διαστρεβλώσεις και μίζερους αφορισμούς. Το ίδιο ο συνδυασμός του οποίου ηγούμαι έχει δικαίωμα να έχει άποψη και πρόταση. Εμείς ως πλειοψηφία διαμορφώνουμε τις αποφάσεις του Συμβουλίου και συνεπώς όταν εκφράζω δημοσίως μία θέση γνωρίζω ότι αυτή είναι και η άποψη των συνεργατών μου.

Υπενθυμίζω ότι στην Γενική Συνέλευση της ΤΕΔΚΕ όχι μόνο δεν απέκρυψα την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του 2008 αλλά, αντίθετα, την κατέθεσα στα Πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης!!!. Ίσως ο συγγραφέας της ανακοίνωσης να μην ήταν παρών αλλά όφειλε να ερωτήσει τους παρόντες. Ψεύδονται όταν λένε ότι υποστήριξα παλαιότερα έναν δήμο για την όλη Καρυστία. Πολύ φοβάμαι ότι ο συγγραφέας της ανακοίνωσης δεν είναι τελικά από τον Δήμο Αυλώνος!!! Και το 2008 είχα επιχειρηματολογήσει υπέρ της πρότασης για τον Δήμο Αλιβερίου - Κύμης, τους παραπέμπω στην εισήγησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Διαπίστωνα τότε ότι δεν υπήρχαν οι συνθήκες ριζικής μεταρρύθμισης και γιαυτό δεν επέμενα. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και η πρόταση για τον Δήμο Αλιβερίου – Κύμης εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα των δημοτών του Δήμου Αυλώνος. Λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνουν.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας