Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια

Δήλωση της βουλευτού Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνας Περλεπέ για το θέμα της ένταξης της Έξω Παναγίτσας στο σχέδιο πόλης.

Με αφορμή το πρόβλημα που υπάρχει όσον αφορά την ένταξη της περιοχής της Έξω Παναγίτσας στο σχέδιο πόλης της Χαλκίδας, τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 8/2/2010 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων γι’ αυτό το ζήτημα, αλλά και το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο εκπολιτιστικός Σύλλογος έξω Παναγίτσας «Ζωοδόχος Πηγή» την Τρίτη 9/2/2010, η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Η ένταξη της περιοχής της Έξω Παναγίτσας στο σχέδιο πόλης της Χαλκίδας, θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν. Δημοκρατία και από την τότε πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε πολιτική βούληση τα χρόνια αυτά από τους κυβερνώντες και ειδικότερα από τους αρμόδιους, Υπουργό και Υφυπουργό του ΥΠΕΧΩΔΕ, με συνέπεια σήμερα το πρόβλημα να μην έχει επιλυθεί.

Όλο αυτό το διάστημα και γνωρίζοντας το πρόβλημα, προσπάθησα με μια σειρά ενεργειών μου ως βουλευτής του νομού, όπως Αναφορές (13/7/2006 και 7/3/2007) και Ερώτηση (20/10/2008), να γίνει η ένταξη στο σχέδιο πόλης, αλλά οι Υπουργοί της Ν.Δ. αδιαφόρησαν.

Σήμερα, την πολιτική βούλησή μου για οριστική και γρήγορη επίλυση του προβλήματος, την εκφράζω με κάθε τρόπο, πρωτοστατώ στη δίκαιη αυτή διεκδίκηση και βεβαίως, θα παρέμβω προς το αρμόδιο Υπουργείο, ώστε να δικαιωθούν επιτέλους οι πολίτες της έξω Παναγίτσας με την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης.

Γι’ αυτό το σκοπό, θα ζητήσω να κανονισθεί συνάντηση στο Υπουργείο υπό τη νέα πολιτική ηγεσία, πριν την παράδοση του φακέλου με τα αιτηθέντα στοιχεία στην αρμόδια υπηρεσία του.

Τέλος, λυπάμαι για την κακόπιστη αναφορά που έγινε στο πρόσωπό μου με το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Έξω Παναγίτσας “Ζωοδόχος Πηγή” την Τρίτη 9/2/2010, για τη μη παραμονή μου κατά τη διάρκεια της ως άνω συγκέντρωσης της Δευτέρας 8/2/2010 (για ένα θέμα που το γνωρίζω πολύ καλά και αγωνίζομαι για την επίλυσή του), λόγω προγραμματισμένων υποχρεώσεών μου».

 
Δημοφιλή σήμερα

«Σινεμά στην αυλή» με «Ρασομόν» και το βιβλίο που ενέπνευσε τον Κουροσάβα, στη Χαλκίδα

«Σινεμά στην αυλή» με «Ρασομόν» και το βιβλίο που ενέπνευσε τον Κουροσάβα, στη Χαλκίδα

14/7/2018
Ο «Καθρέφτης Τεχνών & Ιδεών» και οι Εκδόσεις Κοβάλτιο παρουσιάζουν το βιβλίο τ...
Η θεατρική παράσταση «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» στη Χαλκίδα

Η θεατρική παράσταση «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» στη Χαλκίδα

16/7/2018
Η θρυλική κωμωδία των Σακελλαρίου και Γιαννακόπουλου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, έρχεται στη Χαλκίδα....
Προκήρυξη για εκποίηση αλιευτικών εργαλείων από το Λιμεναρχείο Χαλκίδας

Προκήρυξη για εκποίηση αλιευτικών εργαλείων από το Λιμεναρχείο Χαλκίδας

15/7/2018
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας προκηρύσσει τη διεξαγωγή πρόχειρου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκποίησ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας