Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Επιστολή αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες για τη διαθήκη του Μπαφέρου απέστειλε ο τέως βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος.
Κώστας Μαρκόπουλος
Κώστας Μαρκόπουλος
Μόνο αβλεψία, ανεπάρκεια, αδιαφορία και μειωμένη αντίληψη της ευθύνης μπορεί να καταλογίσει κάποιος σε όλους σχεδόν τους διοικητές του Νοσοκομείου ΟΛΩΝ των αποχρώσεων και ΟΛΩΝ των πολιτικών προστασιών για το γεγονός ότι 58 χρόνια τώρα δεν έγινε δυνατόν να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα (800.000 μαθαίνω έφθασαν )για την ίδρυση και υποστήριξη μιας ογκολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο. Σε ποιον να το πει και πως να το δικαιολογήσει κανείς??

Στην διαχείριση του Β  Μπαφέρου αναφέρονται ως διαχειριστές ο Δήμαρχος, ο πρ του Επιμελητηρίου, ο πρ του Εργατικού Κέντρου, ο πρ του Νοσοκομείου,ο πρ των Πελοπ/σιων και ένα ακόμα πρόσωπο.  Η ευθύνη βαραίνει ιδιαίτερα τα πολιτικά πρόσωπα και τον διοικητή του Νοσοκομείου.

Βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη εξοπλισμού του νέου Νοσοκομείου..

Τα χρήματα διεκδικούνται πλέον νομικά και δικαίως από το Γηροκομείο Χαλκίδας που είναι η εναλλακτική κατεύθυνση με επιθυμία του συντάκτη της διαθήκης. Το ζήτημα δεν είναι προς πολιτική εκμετάλλευση αλλά προς επίλυση.

Όχι στην αίθουσα του δικαστηρίου αλλά στην αίθουσα της συνεννόησης.

Καλώ όσους εμπλέκονται να αναλάβουν ευθύνες.  Θα επικοινωνήσω με τον καθένα προσωπικά και θα αναζητήσω την συνεννόηση. Άμεσα.

Θεωρώ αδιανόητο την εποχή που το κράτος και η πολιτεία είναι σε ένδεια να υπάρχει τόση αδιαφορία και ανεπάρκεια μαζί.

Όσοι πιστεύουν ότι το νέο νοσοκομείο έχει ταμείο φουσκωμένο και θα λειτουργήσει με μια σπίθα είναι μακριά από την πραγματικότητα.  Τα χρήματα πρέπει να αξιοποιηθούν άμεσα και στις δυο κατευθύνσεις με αποφάσεις της επιτροπές διαχείρισης και με δράση της πολιτείας που μάλλον έχει υποστεί νέα μνημονιακή σκοτοδίνη και νομίζει ότι όλα αποφασίζονται σε κλειστά δωμάτια...

Θα καταθέσω προτάσεις έγγραφες στην επιτροπή διαχείρισης της διαθήκης για μορφή αξιοποίησης των χρημάτων στην κάλυψη των καρκινοπαθών στην Χαλκίδα και όχι στην Αθήνα.  Τις προτάσεις θα τις δώσω στην δημοσιότητα.  Και στην επόμενη κυβέρνηση που έρχεται θα τις κάνω πράξη, εκτός αν ο σημερινός διοικητής δεν έχει και πολύ χρόνο στην διάθεση του.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας