Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα Meet Your Future #2 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Χαλκίδας το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στο κατάμεστο Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

Το αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας γέμισε ασφυκτικά στην Ημερίδα Meet Your Future#2 μια μοναδική εκδήλωση που αποτελεί πλέον σταθμό στην πόλη της Χαλκίδας. Το Meet Your Future#2 ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχή γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών.
Το 1ο μέρος ήταν αφιερωμένο στην συναισθηματική στήριξη και ενδυνάμωση των γονέων, στις δεξιότητες του 21ου αιώνα και κινήθηκε ανάμεσα σε  θέματα όπως η  αξία του εθελοντισμού, η διαχείριση του άγχους σε περιόδους εξετάσεων, η ενδυνάμωση παιδιών και γονέων, με ομιλητές τους Γιάννη Καλογεράκη, Μαριλένα Μαραγκού, Γιώργο Δρίβα, Αγνή Μαριακάκη.
Το 2ο μέρος ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στον επαγγελματικό προσανατολισμό, το νέο λύκειο και τις  επιλογές που ανοίγονται για τα παιδιά – ο Σπύρος Μιχαλούλης και ο Περικλής Τζοβλάς κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των 500+ συμμετεχόντων και έδωσαν σωστή έγκυρη πληροφόρηση απατώντας σε όλα τα καυτά ερωτήματα των γονέων.
Μια ουσιαστική ημερίδα με ένα εξαιρετικό επιτελείο ομιλητών και το πιο σημαντικό με ελεύθερη είσοδο για όλους. Μια ημερίδα που ήταν άψογη σε διοργάνωση και είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ολοκληρωμένου και απόλυτα ποιοτικού συνεδρίου.
Την ευθύνη της διοργάνωσης και την πρωτοβουλία για 2η συνεχή χρονιά  είχαν τα φροντιστήρια, ΕLC Ανυφαντής, Φροντιστήρια Κυριάκου και ΙΙΕΚ PRAXIS. Υπόσχεση τους ότι το Meet Your Future κάθε χρόνο θα είναι δίπλα στους μαθητές και τους γονείς της πόλης μας. 
Ακολουθείστε μας στο Google News