Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Skyros Fest - Παπακωνσταντίνου, Μάλαμας, Χαρούλης, Χαϊνηδες
Επιστολή με την οποία στηρίζει τη δημιουργία Ογκολογικού Τμήματος στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με αφορμή και το κληροδότημα Μπαφέρου, απέστειλε η δημοτική κίνηση «Ρεύμα Ανατροπής».
Ρεύμα Ανατροπής
Ρεύμα Ανατροπής
Η Δημοτική κίνηση Χαλκίδας  «Ρεύμα Ανατροπής» στηρίζει αταλάντευτα και δυναμικά τη δημιουργία Ογκολογικού Τμήματος στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αξιοποιώντας το «κληροδότημα Μπαφέρου», υλοποιώντας έτσι την πραγματική βούληση του διαθέτη ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΠΑΦΕΡΟΥ που πριν από πενήντα εννέα ακριβώς χρόνια (1958) όρισε ρητά στην διαθήκη του και που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει εκτελεστεί.

Θα αποτελέσει κυριολεκτικά θεάρεστο έργο ζωής, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας στην μάχη κατά του καρκίνου, οι οποίοι εκτός του σοβαρού προβλήματός τους, αναγκάζονται να καταφεύγουν μέχρι σήμερα στην Αθήνα, υποβαλλόμενοι σε ταλαιπωρία και έξοδα.

Κατανοούμε τις ανάγκες που έχει το Γηροκομείο Χαλκίδας, ωστόσο η λειτουργία του αντικαρκινικού τμήματος η οποία συνδυάζεται και με την επικείμενη λειτουργία του νέου Νοσοκομείου μας, αποτελεί πρώτης προτεραιότητας έργο, για τις σημαντικές υπηρεσίες που θα προσφέρει στους Ευβοιώτες.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας