Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στη Λάρισα παραβρέθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας κ. Γιώργος Ακριώτης για την εκδίκαση της υπόθεσης από το Εφετείο Λάρισας σχετικά με το κληροδότημα Μπαφέρου, σε συμπαράσταση στο δίκαιο αίτημα χρήσης του 1.000.000 ευρώ προς όφελος του Γ.Ν. Χαλκίδας για την δημιουργία ογκολογικής μονάδας και κατά την προσταγή του εκλιπόντος Μπαφέρου.
Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης στη Λάρισα για το κληροδότημα Μπαφέρου
Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης στη Λάρισα για το κληροδότημα Μπαφέρου
Για την εκδίκαση της υπόθεσης παρέστησαν ο Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Παναγιώτης Τζαφέρος, η υπάλληλος του νοσοκομείου και μέλος των «Φίλων Γ.Ν. Χαλκίδας» κα. Ευαγγελία Κούτρα, ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης Χαλκίδας «Ρεύμα Ανατροπής» κ. Γιάννης Μπάρμπας, και εκπρόσωποι από την 5η ΥΠΕ. Λόγω κωλύματος του δικηγόρου από πλευράς του Γ.Ν. Χαλκίδας η δίκη αναβλήθηκε και ορίστηκε για την 28η Απριλίου. 

Να θυμίσουμε ότι λόγω εσκεμμένων ή μη, παραλήψεων και καθυστερήσεων  η υπόθεση ακολουθεί πλέον τη δικαστική οδό έναντι της διεκδίκησης του ποσού από το Μητροπολιτικό  Γηροκομείο Χαλκίδας, γεγονός που δυσαρεστεί όχι μόνο τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και τους πολίτες της Χαλκίδας που αναμένουν χρόνια την υλοποίηση της Ογκολογικής Μονάδας στον τόπο τους. Σημειώνεται ότι το Γ. Ν. Χαλκίδας πληρεί όλες τις τυπικές προϋποθέσεις για τη δημιουργία της Μονάδας από το 2012 που ιδρύθηκε, με μόνη «παράλειψη» την μη τοποθέτηση Ογκολόγου. Η συνεργασία με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς, τον σύλλογο «Φίλοι του Γ.Ν. Χαλκίδας» και το αίτημα της νέας Διοίκησης προς το Υπουργείο Υγείας ανοίγει τον δρόμο για την υλοποίηση της Ογκολογικής Μονάδας, σύμφωνα και με την επιθυμία του Διαθέτη Μπαφέρου.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας