Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το «Δημοψήφισμα» των Μεξιατών:
«Λυπάμαι γιατί θεωρώ ότι έχουνε παραπλανήσει κάποιοι τον κόσμο στις Μεξιάτες για ίδια οφέλη καθόσον εγώ και οι συνεργάτες μου δίνουμε σκληρή μάχη τον τελευταίο μήνα στα Υπουργεία για την Περιφέρειά μας. Θέλω να είναι σαφές ότι κανένας δεν θέλει να φιμώσει την άποψη των πολιτών, όσο λίγοι και αν είναι αυτοί. Το θέμα είναι ότι η Περιφέρεια οφείλει να τηρεί τους νόμους και οι νόμοι της προηγούμενης κυβέρνησης λένε ότι πρέπει να βγει ένα Προεδρικό Διάταγμα το οποίο θα ορίζει κατά πρώτον τα θέματα για τα οποία θα γίνονται τα τοπικά δημοψηφίσματα, καθώς και τους όρους με τους οποίους θα γίνονται. Εφόσον αυτό το Π.Δ. δεν έχει βγει η πολιτεία δεν μπορεί να επικυρώνει τα όποια δημοψηφίσματα. Μόνο τα δημοψηφίσματα που θα γίνουν σύμφωνα με τους νόμους του κράτους θα μπορούν να επικυρωθούν από την Περιφέρεια.
Όλα τα υπόλοιπα είναι παραπλανητικά και με στόχο προσωπικά συμφέροντα και θεωρώ ότι είναι κι απαξιωμένα στα μάτια του συνόλου της κοινωνίας, στην οποία και απευθύνομαι. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε ξανά με τέτοια θέματα, τουλάχιστον μέχρι να βγούνε οι Νόμοι και να δούμε τα θέματα έτσι όπως πρέπει, μέσα στο νομικό τους πλαίσιο. Προς το παρόν η Περιφέρεια, οι συνεργάτες και όλοι οι εργαζόμενοι έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα με τα οποία ασχολούμαστε, ζητήματα ουσιαστικά, ανάπτυξης της περιοχής, δημιουργίας θέσεων εργασίας, προσέλκυσης επενδύσεων, να προχωρήσουμε τα έργα και να σώσουμε το περιβάλλον της Στερεάς Ελλάδας, το οποίο βρίσκεται σε μεγάλη κρίση αυτή τη στιγμή με ένα σωρό περιβαλλοντικά προβλήματα. Αυτά είναι οι προτεραιότητές μας, σύμμαχοί μας είναι οι πολίτες τους οποίους υπηρετούμε και γι’ αυτούς δουλεύουμε».Δημοφιλή σήμερα

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

21/1/2019
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης ανακοίνωσε τα πρώτα 5 ονόματα του ψηφοδελτί...
Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Μαρκόπουλος, προσβλέποντας σε μία χρονιά αλλαγών

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Μαρκόπουλος, προσβλέποντας σε μία χρονιά αλλαγών

20/1/2019
Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, σε γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκίδας, ο πρώην Υπουργός και ...
Ακόμη τέσσερα άτομα στην παράταξη του Χρήστου Παγώνη

Ακόμη τέσσερα άτομα στην παράταξη του Χρήστου Παγώνη

21/1/2019
Ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ανακοίνωσε ακόμη τέσσερα άτομα για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19/2/2010 12:22:54 μμ)
Αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010, στο Πρωτόκολλο της Περιφέρειας Στερεάς για να αποσταλεί στον Υπουργό Εσωτερικών, την κάλπη με το πρακτικό του δημοψηφίσματος και όλο το εκλογικό υλικό από το δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στο Δ.Δ. Μεξιατών την περασμένη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010. Για όλους εμάς η μάχη συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Η απόφαση με την οποία προσπάθησαν να ακυρώσουν το δημοψήφισμα είναι πέρα για πέρα ανυπόστατη. Θέλουμε να δηλώσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το δύσκολο δρόμο απέναντι σε οποιοδήποτε μηχανισμό θέλει να σταματήσει την έκφραση των πολιτών. Δεν πρόκειται να μας κάμψουν τα οποιαδήποτε τεχνάσματα προσπαθεί να εφεύρει η Περιφέρεια Στερεάς. Ο ρόλος της αποκαλύπτεται σιγά-σιγά. 6 ολόκληρες μέρες και συνεχίζει ακόμη να κρύβει τα χαρτιά παρά τις Εισαγγελικές εντολές. Άραγε, όταν ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου δήλωνε «διαφάνεια παντού, διαφάνεια σε όλα» εννοούσε «…κρύψτε ή εξαφανίστε τα χαρτιά που είναι στους φακέλους...» Είναι εντολή του πρωθυπουργού και του υπουργού εσωτερικών «… αγνοήστε τις εισαγγελικές εντολές». Η Περιφέρεια Στερεάς πλέον έχει ξεφύγει από το ρόλο του ελεγκτή. Αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και ο ρόλος του καθενός θα προσδιοριστεί με ακρίβεια. Ήδη, αναλυτική αναφορά μας με όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα και που καταγράφονται σε επίσημα έγγραφα, ετοιμάζεται να αποσταλεί στο γραφείο του Πρωθυπουργού, στον Υπουργό Εσωτερικών, στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης και στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιτζή. Παράλληλα, ετοιμάζεται για να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά έτσι ώστε ο καθένας να πάρει τις ευθύνες του.
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας