Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Τρίτη 28 Μάρτη τα σωματεία Μετάλλου Ευβοίας, Οικοδόμων Νοτ. Ευβοίας, Συντ/ων Κύμης - Αλιβερίου, Νοσοκομείου Κύμης και ΟΓΕ Αλιβερίου πραγματοποίησαν κοινή συνεδρίαση, με θέμα «Κέντρο Υγείας Αλιβερίου».
Όχι στο κλείσιμο του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου
Όχι στο κλείσιμο του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου
Κρίναμε θετική τη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβρη αφού είχε σαν αποτέλεσμα: 

Να μην ξαναγίνει απόσπαση γιατρών του Κ.Υ. στο νοσοκομείο Χαλκίδας.
Να προσληφθεί επίκουρος παιδίατρος.
Να καλυφθούν κενά αγροτικά ιατρεία με ιατρούς που κάνουν το «αγροτικό» τους.
Να γίνει σύμβαση και να έρθει εξοπλισμός για κάποιες αιματολογικές εξετάσεις. (Γενική εξέταση αίματος ακόμα δεν γίνεται!)
Συμπεράναμε ότι μόνο μέσα από λαϊκές κινητοποιήσεις μπορεί να δοθεί λύση σε προβλήματα που απασχολούν κάθε λαϊκή οικογένεια και το ζήτημα της υγείας είναι κυρίαρχο πρόβλημα.

Θεωρούμε ότι το Κ.Υ. Αλιβερίου συνεχίζει να απέχει πάρα πολύ από την ανάγκη για πρωτοβάθμια περίθαλψη των 30.000 κατοίκων της περιοχής που καλύπτει και των εργοστασίων που υπάρχουν στη περιοχή αυτή.

Εκτός από τον επικουρικό παιδίατρο, και την οδοντίατρο η οποία έρχεται μια φορά την εβδομάδα δεν υπάρχει άλλη ειδικότητα πέρα της Γενικής Ιατρικής.
Το ακτινολογικό εργαστήριο είναι πεπαλαιωμένης τεχνολογίας και οι ακτινογραφίες όταν υπάρχει φιλμ είναι αδύνατον να διαβαστούν.

Ένα το ασθενοφόρο, με δυο οδηγούς, άμεση και επιτακτική η ανάγκη λειτουργίας υποσταθμού ΕΚΑΒ  με στελέχωση από πληρώματα εκπαιδευμένα και εξειδικευμένα (2 άτομα).

Κρατώντας σταθερά το πλαίσιο πάλης:
• Αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας και Πρόνοιας για όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, όλες τις μέρες και όλες τις ώρες του χρόνου.
• Καμία επιχειρηματική δράση στο χώρο της Υγείας. 
• Πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση όλων των δημόσιων Μονάδων Υγείας-Πρόνοιας και των ασφαλιστικών ταμείων από τον κρατικό προϋπολογισμό. 
• Μαζικές προσλήψεις μόνιμου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης επιστημονικού και υγειονομικού προσωπικού. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

Καλούμε όλους τους συλλόγους, σωματεία, φορείς που συσπειρώθηκαν στη πρώτη προειδοποιητική μας κινητοποίηση σε σύσκεψη στη αίθουσα του εργατικού κέντρου στο Αλιβέρι τη Δευτέρα 10 Απριλίου στις 7.30 μμ. για να αποφασίσουμε την οργάνωση του αγώνα για ένα Κέντρο Υγείας που θα καλύπτει τις ανάγκες μας.Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

14/2/2019
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ mo...
Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

15/2/2019
Το ΤΕΕ/Π.Τ.Ευβοίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και συναδέλφων μηχανικών, διοργανώνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 20:00 στην...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας