Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
«Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics. Ζητούμενο το πνεύμα προσφοράς», δήλωσε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, που στέκεται αρωγός στη διεξαγωγή των αγώνων και την πρωτοβουλία της Τοπικής Επιτροπής Special Olympics Ν. Εύβοιας.
Σίμος Κεδίκογλου
Σίμος Κεδίκογλου

Ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου πιστός στην υπόσχεσή του να βοηθήσει , σε συνεργασία με το Σύλλογο «Άνθρωπος- Ελπίδα- Πολιτισμός» και τους τοπικούς φορείς την προσπάθεια να συμπεριληφθούν πόλεις του Νομού στο πρόγραμμα «Πόλις Αμφιτρύων» (HOST TOWN) εν όψει των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics 2011 ,που θα διεξαχθούν στην Αθήνα, στηρίζει την πρωτοβουλία της Τοπικής Επιτροπής Special Olympics Ν. Εύβοιας ως εθελοντής, αλλά και ως μέλος της.
Ο βουλευτής συμβάλλει ενεργά προς την κατεύθυνση ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης , τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη να σταθούμε όλοι αρωγοί.
Σήμερα, 22 Φεβρουαρίου 2010 μετά από πρόσκληση της αρμόδιας για την ανάπτυξη και παρακολούθηση του προγράμματος Ν. Εύβοιας, συντονίστριας του Τοπικού Παραρτήματος, Ειρήνης Μερτζιάνη πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου, «Άνθρωπος- Ελπίδα- Πολιτισμός» και έδρα της Τ.Ε Special Olympikcs Ν. Εύβοιας, όπου η συντονίστρια του προγράμματος «Πόλις Αμφιτρύων», Αντιγόνη Κοκκινίδου ανέλυσε το σκοπό και το στόχο του.
Ο κ. Κεδίκογλου παρέστη στη συνάντηση , επαναλαμβάνοντας ότι η στήριξή του είναι δεδομένη. Όπως είπε, το ζητούμενο στη διαδικασία διεκδίκησης είναι να επιδειχθεί διάθεση προσφοράς σε κάθε επίπεδο και πνεύμα εθελοντισμού.
Έστειλε για μία ακόμα φορά το μήνυμα ,πως θα πρέπει να διδαχθούμε από τη δύναμη της θέλησης για ζωή που επιδεικνύουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες και να βοηθήσουμε, ώστε το κίνημα του εθελοντισμού να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, δηλώνοντας συμμετοχή στη διοργάνωση ενός από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα που τιμούν τη χώρα μας.
Σκοπός του εν λόγω προγράμματος είναι να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στις Διεθνείς Αποστολές να φιλοξενηθούν για τέσσερις ημέρες σε διαφορετικές πόλεις και Νησιά, μεταξύ των οποίων και η Εύβοια, πριν την επίσημη έναρξη των Παγκόσμιων Αγώνων, το διάστημα 20-24 Ιουνίου 2011.
Όπως επισημάνθηκε μέσα από αυτή τη φιλοξενία οι αθλητές Special Olympics θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τον ελληνικό πολιτισμό και να προσαρμοστούν σε ένα καινούργιο περιβάλλον , καθώς και να έρθουν σε επικοινωνία με τους Έλληνες αθλητές των Special Olympics.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινής γνώμης μέσα από ειδικές εκδηλώσεις.

 
Δημοφιλή σήμερα

Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

22/3/2019
Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του Λυκείου Νέας Αρτάκης, Νικόλαος Βήττας, κάνει λόγο για παράπονα που έχουν για την συμπεριφορά και την απο...
Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

22/3/2019
Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Χαλκίδος θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CA...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας