Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Δήμαρχος Κονιστρών, Δημήτρης Παπαναστασίου δίνει τη δική του απάντηση στον συνάδελφό του, Δήμαρχο Κύμης, Δημήτρη Θωμά, με αφορμή τις δηλώσεις για τον Καλλικράτη, τη συνένωση των Δήμων και τις υποψηφιότητες στις δημοτικές εκλογές... και η κόντρα καλά κρατεί.  

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Κονιστρών αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμαρχος Κύμης, για συγκεκριμένη εκδήλωση του Δήμου του, η οποία εξελίχθηκε σε προεκλογική ‘‘ φιέστα ’’ συνοδευμένη από ανακοίνωση του Δημάρχου Κύμης ότι ‘‘ θα είναι υποψήφιος ’’, όποιοι Δήμοι και αν προκύψουν, ένας καλόπιστος πολίτης που διάβασε το δελτίο τύπου εύκολα βγάζει τα συμπεράσματά του.

Τελικά ο Δήμαρχος Κύμης φαίνεται ότι έχασε εντελώς την ψυχραιμία του, επιβεβαιώνοντας ότι, ‘‘ το ποτήρι που πέταξε εναντίον Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης ’’, δεν ήταν άτυχη στιγμή αλλά έλλειψη αυτοσυγκράτησης.

Κατηγορεί δημοσίως τους Δημάρχους Κονιστρών, Αυλώνος, Ταμυνέων ότι στο θέμα της χωροθεσίας των νέων Δήμων, έχουν ‘‘ το θράσος ’’ να εκφράζουν διαφορετική άποψη από την δική του, κατηγορώντας εμένα προσωπικά ότι η άποψη που εξέφρασα ‘‘ είναι μια κίνηση πολύ ύποπτη για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δημιουργεί μεγάλη ανησυχία ’’.

Επί αυτών έχω να παρατηρήσω:

Ο Δήμαρχος Κύμης ηθελημένα αποκρύπτει ότι, στο Συνέδριο της ΤΕΔΚ Ευβοίας συμμετείχαμε ως μεμονωμένα άτομα - σύνεδροι, που έπρεπε να εκφράσουμε τις προσωπικές μας απόψεις. Δεν μας ζητήθηκε να υπάρχει και να κατατεθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Παρόλα αυτά το Δημοτικό Συμβούλιο Κονιστρών, έχει συζητήσει σε δύο (2) συνεδριάσεις του το θέμα των συνενώσεων των ΟΤΑ και μάλιστα στην 2η συνεδρίαση λήφθηκε ομόφωνη απόφαση που αποτυπώθηκε με την έκδοση σχετικής ανακοίνωσης.
Χρησιμοποιεί ο Δήμαρχος Κύμης την άποψη που εξέφρασαν ‘‘ 9 φορείς και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κονιστρών ’’ αποκρύπτοντας ότι συμμετείχαν μεμονωμένα άτομα – φίλοι του, που εξέφραζαν τον εαυτό τους και μόνο χωρίς αποφάσεις των συλλογικών του οργάνων (Διοικητικό Συμβούλιο). Τον πληροφορώ λοιπόν ότι οι φορείς του Δήμου Κονιστρών είναι περίπου 30 τον αριθμό και όχι η μειοψηφία των 9 που χρησιμοποιεί ως επιχείρημα.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του Δήμου Κονιστρών που συμμετείχαν στις διάφορες συγκεντρώσεις, είχαν δικαίωμα – κατά τον Δήμαρχο Κύμης που τις χρησιμοποιεί – να έχουν άποψη, χωρίς να εκφράζουν το Δημοτικό Συμβούλιο. Αντίθετα όμως δεν είχε δικαίωμα ο Δήμαρχος Κονιστρών ( όπως και οι άλλοι Δήμαρχοι ) να εκφράζει την άποψη του, η οποία μάλιστα προκύπτει από την 28χρονη παρουσία του στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιβεβαιώνεται κάθε φορά με συντριπτικά ποσοστά από τους πολίτες. Άραγε η δική του ανακοίνωση εγκρίθηκε από το Δημοτικού Συμβούλιο Κύμης;
Αγνοεί ο Δήμαρχος Κύμης ότι πολλές υποδομές, δράσεις, εξοπλισμός αλλά ακόμα και συγκεκριμένα έργα που εκτελεί ο Δήμος του, είναι έργο δικό μου κατά την 12ετή θητεία μου ( 1983-1994 ) ως προέδρου στον Σύνδεσμο Ανάπτυξης περιοχής Κύμης ( ΣΑΝΑΠΕΚ ) , που στην συνέχεια μετεξελίχθηκε σε Συμβούλιο περιοχής Κύμης.
Με κατηγορεί ο Δήμαρχος Κύμης προσωπικά ‘‘ ... για κίνηση πολύ ύποπτη για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ’’. Τον πληροφορώ λοιπόν ότι, όταν μπροστά από 28 χρόνια μαζί με άλλους αιρετούς και με την βοήθεια του αείμνηστου Γ. Γενηματά, αγωνιζόμασταν για την Οικονομική αυτάρκεια των ΟΤΑ και την εισαγωγή στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης νέων θεσμών αποκέντρωσης και συμμετοχής, ο Δήμαρχος Κύμης ήταν πολύ μικρός και ‘‘ περί άλλα ετύρβαζε ’’. Για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της εξέλιξής της αγωνιζόμασταν, για να μπορεί σήμερα ο Δήμαρχος Κύμης να διατυπώνει ασύστολα ψεύδη.
Είναι αν μη τι άλλο, αντισυναδελφικό και αλαζονικό, ένας ‘‘ χθεσινός αιρετός ’’ να αμαυρώνει την πορεία μου στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα των Δημοτών του και τις κατηγορίες που του προσάπτουν, στις οποίες πρέπει να δώσει απαντήσεις. Του συνιστώ δε, να αφήσει κατά μέρος την λογική ‘‘ της παλάντζας ’’ και την προσπάθεια της επιβολής των απόψεων του με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο.
Συνιστώ στον Δήμαρχο Κύμης – στην περίπτωση που δεν έχει γράψει ο ίδιος την ανακοίνωση αλλά μόνο την υιοθέτησε – να εγκαταλείψει την επικοινωνιακή λειτουργία να ασχοληθεί με τα προβλήματα των Συνδημοτών του και τα δικά του, να απομακρύνει από δίπλα του ‘‘ υποτακτικούς ’’ και ‘‘ σφουγκοκολάριους ’’ και να πάψει να τους συμβουλεύεται.
Συνιστώ στον Δήμαρχο Κύμης, αντί να κατηγορεί άλλους για ‘‘ ύποπτες κινήσεις ’’, να ασχοληθεί με τις δικές του ύποπτες υποθέσεις, όταν δε επισκέπτεται άλλον Δήμο για να βγάλει λόγο, να μην συνεννοείται με ‘‘ σφουγκοκολάριους ’’, αλλά με την ίδια την Δημοτική αρχή που έχει εκλεγεί από τους πολίτες. Αλλιώς υποπίπτει στο παράπτωμα ‘‘ της εισπήδησης ’’ όπως λένε στο Εκκλησιαστικό Δίκαιο και στο αμάρτημα της αλαζονείας, του καιροσκοπισμού και της περιφρόνησης των θεσμών, όπως λένε οι πολίτες. 
Αν ήθελε ο Δήμαρχος Κύμης - όπως ‘‘ διακαώς ’’ δείχνει σήμερα αποκρύπτοντας ότι ο πραγματικός του στόχος είναι μόνο η έδρα του νέου Δήμου – θα μπορούσε εδώ και πολλά χρόνια πριν, να αξιοποιήσει σχετικό άρθρο του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (ΔΚΚ) – για τον οποίο πολλοί αιρετοί έχουμε αγωνισθεί στο παρελθόν – και να συζητήσει την συνένωση του Δήμου του με τον όμορο Δήμο Κονιστρών, παίρνοντας σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να είχε προκύψει ένας νέος Δήμος που αφ’ ενός μεν θα αξιοποιούσε τα κίνητρα και τις αυξημένες οικονομικές επιχορηγήσεις που προβλέπονται από τον ΔΚΚ, αφετέρου δε σήμερα, από διαφορετική θέση θα μπορούσε να διεκδικήσει – την θεμιτή κατά τα άλλα – έδρα του νέου Δήμου. Όμως αυτή την συνεργασία την τορπίλισε στην αρχή της θητείας του, διακόπτοντας κάθε επικοινωνία μαζί μου και στέλνοντας μου εξώδικο για θέμα που αγνοούσα και δεν είχα καμιά εμπλοκή.
Πληροφορώ τον Δήμαρχο Κύμης, ότι, στην εποχή της πρώτης 10ετίας του 21ου αιώνα, που οι τεχνολογικές εξελίξεις εμφανίζονται και αλλάζουν με ταχύτητα φωτός, είναι τουλάχιστον ‘‘ ζοφερό ’’ για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να απασχολεί φορείς και πολίτες με την έδρα του νέου Δήμου και που θα στεγάζεται ο Δήμαρχος, αντί να ασχοληθεί με την παροχή καλύτερων υπηρεσιών από τον νέο Δήμο και την παραχώρηση από το Κράτος αρμοδιοτήτων και πόρων.
Αγνοεί ο Δήμαρχος Κύμης και μάλιστα ‘‘ επιδεικτικά ’’ ότι στα 12 χρόνια ύπαρξης του Δήμου Κονιστρών, στον οποίο είχα την τιμή να είμαι Δήμαρχος, ο Δήμος του υδρεύεται από πηγές του Δήμου Κονιστρών. Παρόλα αυτά έχει αθετήσει ακόμα και τις έγγραφες υποχρεώσεις του Δήμου Κύμης προς τον Δήμο Κονιστρών, χωρίς ποτέ να τον ενοχλήσουμε ή να διεκδικήσουμε τα υπεσχημένα. Άραγε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του Δήμου Κονιστρών με τους οποίους συνεργάζεται και αγωνίζονται για τα συμφέροντα του Δήμου τους ( Δήμος Κονιστρών ), δεν έθεσαν πότε το θέμα; Bεβαίως η στάση μας αυτή – που πιθανόν να έχει παρεξηγηθεί από πλευράς του – δεν έγινε σε επίπεδο αβρότητας προς αυτόν, αλλά για χάρη των πολιτών του Δήμου Κύμης και μέσα στα πλαίσια της εμπέδωσης στην τοπική κοινωνία των ιδεών της συνένωσης του τοπικού δυναμικού και της συνδιαχείρησης και αντιμετώπισης κοινών προβλημάτων.
Αγνοεί ο Δήμαρχος Κύμης ότι, όλα τα προηγούμενα χρόνια, όταν αυτός δεν ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις Δημοτικών Υπηρεσιών που έχουν έδρα τον Δήμο Κύμης για την επίλυση προβλημάτων τους, εμείς απαντούσαμε αμέσως και θετικά ( Νοσοκομείο, Σύλλογος Πολυτέκνων, Γραφείο Α΄ Βάθμιας εκπαίδευσης κ.λ.π. ) όπως και πάρα πολλές φορές στην επίλυση διάφορων προβλημάτων συνδημοτών του. Επιπλέον δε αποκρύπτει, ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια, οι συνδημότες του εξυπηρετούνται από το ΚΕΠ Κονιστρών, αφού ο ίδιος στην διάρκεια της θητείας του, δεν κατόρθωσε – παρά τις συνεχείς εξαγγελίες και φανφάρες – να ιδρύσει ΚΕΠ στον Δήμο του. Αν βέβαια όλα τα προηγούμενα δεν στοχεύουν στην ενδυνάμωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο μέλλον, τότε οι λέξεις έχουν χάσει την σημασία τους. 
Στα όρια του Δήμου Κονιστρών και του Δήμου Κύμης, βρίσκεται το μαρτυρικό χωριό Ταξιάρχες που ανήκει στον Δήμο Κύμης. Από το χωριό αυτό την 24/05/1944 οι Γερμανοί κατακτητές συνέλαβαν και εκτέλεσαν 29 άνδρες κατοίκους του χωριού. Για αυτούς τους πατριώτες έχει φτιαχτεί μνημείο και Ι.Ν. σε πλατεία του Δήμου Κονιστρών την οποία δημιούργησα ως πρόεδρος του Συνδέσμου Ανάπτυξης Περιοχής Κύμης. Στον χώρο αυτό γίνεται κάθε χρόνο εκδήλωση προς τιμή τους . Την τετραετία 1999 - 2002 η εκδήλωση γινόταν από κοινού από τους δύο Δήμους ύστερα από συνεννόηση που είχε γίνει από τον τότε Δήμαρχο, τα δε έξοδα της εκδήλωσης αναλάμβαναν από κοινού οι δύο Δήμοι. Από το 2003 που εξελέγη ο νυν Δήμαρχος Κύμης, η εκδήλωση αυτή γίνεται αποκλειστικά από τον Δήμο Κύμης, χωρίς να ερωτηθούμε αν θέλουμε να διοργανώσουμε την εκδήλωση από κοινού, αλλά δεν είχε την ευαισθησία ο Δήμαρχος Κύμης να μας ενημερώσει ότι προτίθεται να διοργανώσει μόνος του την εκδήλωση και μάλιστα σε χώρο που βρίσκεται εντός του Δήμου Κονιστρών και θα έπρεπε να έχει την συναίνεσή μας. 
Η πρεμούρα του Δημάρχου Κύμης για επικοινωνιακή προβολή, τον οδήγησε στο σημείο να διοργανώσει φιέστες, εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και να στήνει ακόμα και ανδριάντες ώστε να προβάλλεται στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. 
Μπροστά στην Επιδίωξη του ο Δήμαρχος Κύμης να διατηρήσει την ‘‘ καρέκλα του ’’ δεν ορρωδεί προ ουδενός. Διότι αν πίστευε αυτά που διακηρύσσει, ότι ο μεγάλος Δήμος δεν είναι λειτουργικός, θα ήταν πράξη ευθύνης να δηλώσει ότι δεν συμμετέχει στις Δημοτικές εκλογές. Όμως αντίθετα δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος σε κάθε περίπτωση πατώντας σε δύο βάρκες και ‘‘ ότι κάτσει ’’. Αλλά με τι ‘‘ μούτρα ’’ θα ζητήσει από τους πολίτες των άλλων τριών τουλάχιστον Δήμων, να του δείξουν την εμπιστοσύνη τους, όταν εκ’ των προτέρων δηλώνει ότι ο μεγάλος Δήμος είναι δυσλειτουργικός, ανομοιογενής με πολιτισμικές και άλλες διαφορές, που κατοικείται από ‘‘ Αρβανίτες ’’ και δεν μπορεί να υπηρετήσει τα συμφέροντα των πολιτών;
Επιπλέον δε παραπληροφορεί τους πολίτες, θέτοντας το δίλλημα: ‘‘ που θέλετε να πάτε, στην Κύμη ή στο Αλιβέρι ’’, αντί να τους εξηγήσει ότι το Π –ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στοχεύει στην εξυπηρέτηση του πολίτη στον τόπο κατοικίας του, γι’ αυτό άλλωστε προβλέπει την διατήρηση των υπαρχόντων Υπηρεσιών στους παλιούς Δήμους και θεσπίζει θέσεις ‘‘ τοπικών ’’ Αντιδημάρχων.

Παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Κύμης ασχολείται πέραν κάθε κανόνα δεοντολογίας με μένα, εγώ όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμην με την ανάπτυξη του Δήμου και τον ‘‘ αγνοούσα ’’, αφού βέβαια ασχολούντο μαζί του, Συνδημότες του, ‘‘ πιστωτές του ’’ και οι συναλλασσόμενοι με τον Δήμο του.
Έχει την εντύπωση ο Δήμαρχος Κύμης ότι δεν είχαμε την δυνατότητα να διοργανώσουμε και εμείς εκδηλώσεις με φορείς και πολίτες του Δήμου του, εντός και εκτός Κύμης, οι οποίοι είναι αντίθετοι στις απόψεις που έχει εκφράσει; Δεν το πράξαμε αν και πιεστήκαμε φορτικά και αφενός μεν για λόγους αρχής , αφετέρου δε διότι όπως λέγαμε στην ανακοίνωση μας, ‘‘ δεν θέλαμε να διχάσουμε τους Δημότες μας και τους Δημότες άλλων Δήμων με τους οποίους μπορεί αύριο να είμαστε συνδημότες ’’. Τον προειδοποιήσαμε ότι αν εξακολουθήσει να προκαλεί, ίσως να αναγκαστούμε και εμείς να παραβούμε τις αρχές μας. 
Τέλος κάνω γνωστό σε όλους ότι δεν πρόκειται να εμπλακώ σε ατέρμονες και αδιέξοδες ανακοινώσεις, που αφενός μεν υποσκάπτουν πριν ακόμα εφαρμοστεί το Π – ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ – που είναι πάγιο αίτημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – αφετέρου δε γιατί δεν μπορώ να διακινδυνέψω την σωματική μου ακεραιότητα και να δεχτώ ‘‘ ποτήρι ’’, ή άλλο αντικείμενο στο πρόσωπο.

Όσο για την δήλωση του Δημάρχου Κύμης, ότι ‘‘ αν είμαι εγώ το εμπόδιο να αποχωρήσω ’’, η οποία αντιφάσκει με την δήλωσή του στην ίδια εκδήλωση ότι σε κάθε περίπτωση αυτός θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, είτε δημιουργηθούν 2 Δήμοι, είτε δημιουργηθεί ένας Δήμος καταστροφικός για την περιοχή, τον καλωσορίζουμε στον στίβο της ευγενούς άμιλλας και του αγώνα για την εξυπηρέτηση του πολίτη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του, δηλώνοντας παράλληλα ότι θα αντιμετωπίζεται ανάλογα με τα μέσα που θα χρησιμοποιεί και πάντως ακολουθώντας την γνωστή παροιμία ‘‘ ότι έκανες θα λάβεις ’’. 
Ο Δήμαρχος

Δημήτρης Λ. Παπαναστασίου
Δημοφιλή σήμερα

Ανακοίνωση της ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ για τον «περίπατο» των ENEL και ΣΚΑΪ στην Κάρυστο

Ανακοίνωση της ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ για τον «περίπατο» των ENEL και ΣΚΑΪ στην Κάρυστο

20/4/2019
Περίπατος με την ENEL και το ΣΚΑΪ για την εξοικείωση με την παρέμβαση των μονοπωλί...
Ζωή Λιβανίου: Να διεκδικήσουμε την ανάπτυξη που μας ταιριάζει στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού

Ζωή Λιβανίου: Να διεκδικήσουμε την ανάπτυξη που μας ταιριάζει στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού

20/4/2019
Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, συμμετείχε στο 1ο Αναπτυξι...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[16]
Δημητρης (25/2/2010 7:55:27 μμ)
επιτέλους κ. Δήμαρχε καποιος να βάλει τα πραγματα στην θέση τους . ποιός είναι με τον Καλλικράτη και ποιός όχι ποιός είναι με την πρόοδο και ποιός με την οπισθδρομηση, ποιός ενδιαφέρεται για το καλό των πολιτών και ποιός όχι .θέλουμε να λειτουργούν οι θεσμοί και οι φορείς και όχι οι κόλακες και οι αυλικοί
ΝΙΚΟΣ (25/2/2010 11:42:15 μμ)
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΝΙΓΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ (25/2/2010 11:44:08 μμ)
ΝΙΩΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
MARIA (25/2/2010 11:47:24 μμ)
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ (25/2/2010 11:52:47 μμ)
Ο ΔΗΜ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΟΠ. ΑΥΤΟ/ΣΗΣ
DHM. ANAGN. (25/2/2010 11:56:52 μμ)
ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟ 2010 ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
PANAGIOTHS.. (26/2/2010 12:01:58 πμ)
ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
MONODRI (26/2/2010 12:04:51 πμ)
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
ΜΗΤΣΟΣ (26/2/2010 12:07:18 πμ)
ME 28XΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤ/ΣΗ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ
κ.χ. (26/2/2010 10:23:35 πμ)
ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ..ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ...
ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ (26/2/2010 1:55:34 μμ)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΟΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (27/2/2010 1:55:35 πμ)
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, ΟΧΙ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΦΙΛΩΝ, ΠΟΥ ΜΟΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΦΟΥΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡASYTOYN
ΝΙΚΟΣ (27/2/2010 2:00:58 πμ)
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΜΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΤΑΣΙΜΑ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΠΛΙΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΟΔΥΣΕΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ
TZON (1/3/2010 9:39:35 μμ)
ΟΧΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ, Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΑ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΜΗΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕI
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. (1/3/2010 9:42:40 μμ)
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΟ ΣΧΟΛ. ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΡΓΩΝ Η ΚΥΜΗ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΓΟ 10ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
R.H (1/3/2010 9:44:32 μμ)
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΠΡΡΡΡΡΑΒΟ
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας