Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος Αγώνας Δρόμου Στύρων την Κυριακή 28 Μαϊου 2017. Οι εγγραφές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ξεπερνώντας τις 400.

Σχεδόν 130 δρομείς κατέφθασαν από την Αθήνα. Πολλοί εκ των οποίων
από την Παρασκευή και το Σάββατο διέμειναν στην περιοχή, επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα της περιοχής και απόλαυσαν τοπικά εδέσματα.
Ωστόσο, ο καιρός δεν βρέθηκε σύμμαχος μας, με τις καταρρακτώδεις βροχές να δημιουργούν ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες, οι οποίες λίγο έλειψαν να οδηγήσουν σε αναβολή του αγώνα. Παρόλα αυτά η οργανωτική επιτροπή δεν πτοήθηκε και σε ένα δίωρο όπου η βροχή κόπασε ελαφρώς τηρώντας την ώρα εκκίνησης,
πραγματοποίησε την έναρξη του 1ου αγώνα δρόμου Στύρων με τη συμμετοχή πλέον των 220 ατόμων.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους υποστηρικτές του 1ου Αγώνα Δρόμου Στύρων για την σημαντική βοήθεια τους, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Π.Ε Εύβοιας, τον όμιλο ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, την Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης και την εταιρία Συμβούλων ΑΙΓΙΣ Σ.Κ.
Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Καρύστου που προσέφερε την αιγίδα του στον Αγώνα Δρόμου, την Τροχαία και το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου και Νέων Στύρων, το ΕΚΑΒ του Γ.Ν. Καρύστου, τον γιατρό κ. Ντόλατζα για την
σπουδαία κινητοποίηση για την ασφαλή διεξαγωγή του Αγώνα, τους εθελοντές Δασοπυροσβέστες και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών και Γυμναστικής Στύρων.
Ευχαριστούμε την εταιρία All About Running για την συνεργασία στην ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα ξενοδοχεία Ακτέον και Δελφίνι για την οικονομική υποστήριξη και την φιλοξενία επισκεπτών, τις τοπικές επιχειρήσεις και τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Βιοτεχνών Νέων Στύρων για την στήριξη
της διοργάνωσης, καθώς και την εταιρία Δίρφυς και τις τοπικές επιχειρήσεις Ταβέρνα Ακρογιάλι και Γκόγκλιες Στυρέων για την παροχή νερών, τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου για τις μπανάνες καθώς και τον κ. Δημήτρη Οικονόμου για την κάλυψη της εκδήλωσης με drone.
Το μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής δρομέων, κατοίκων καθώς και ομάδων όπως η DSA Running Team, ο ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς, η Aloukos Running Team, η ΑΙΓΙΣ Running Team, η Thomas Daskagiannis Team, η «Μια Ομάδα ένα Χωριο», η Bodyflex κ.α, ο ενθουσιασμός και το θερμό χειροκρότημα των κατοίκων, που
υποδέχτηκαν αυτή την μικρή γιορτή αθλητισμού και υγείας παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες ανοίγουν τον δρόμο για μια ακόμα καλύτερη διοργάνωση την επόμενη χρονιά για την οποία είναι απαραίτητη η συμβολή όλων των φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής.
Η διοργάνωση του 1ου Αγώνα Δρόμου ήρθε σε πέρας με προσπάθεια, πολύ αγάπη και μεράκι από τους διοργανώτες για την περιοχή τους. Για την ολόπλευρη επιτυχία αντίστοιχων επόμενων εκδηλώσεων κρίνεται απαραίτητη η έμπρακτη στήριξη φορέων, συλλόγων και κυρίως επιχειρήσεων της περιοχής.
Ακολουθείστε μας στο Google News