Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ Εύβοιας κάνει το δικό της σχόλιο για την απάντηση της κυβέρνησης σχετικά με τη στελέχωση του ΙΚΑ Μαντουδίου. Στην ανακοίνωσή της επισημαίνει τα εξής:

Με τη γνωστή υποσχεσιολογία της κυβέρνησης της ΝΔ απαντά και η σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διαμέσου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στην ερώτηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ για την στελέχωση του ΙΚΑ Μαντουδίου. Η κυβέρνηση συνειδητά ακολουθεί το δρόμο της απαξίωσης της Κοινωνικής Ασφάλισης με στόχο την πλήρη κατάργηση της.
Αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια τόσο οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, όσο και οι κυβερνήσεις της ΝΔ εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τους εργαζόμενους που εργάζονταν με συμβάσεις stage, ή συμβάσεις έργου, τώρα τους πετούν στο δρόμο.
 Πάγια θέση του Κομμουνιστικού Κόμματος είναι η άμεση χωρίς άλλες προϋποθέσεις μονιμοποίηση όσων μέχρι τώρα εργάζονταν με συμβάσεις stage και έργου. Παράλληλα να γίνουν όσες προσλήψεις χρειάζονται ακόμα ώστε να καλυφθούν όλα τα κενά και να καλύπτονται οι σύγχρονες ανάγκες.
Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να μπαίνουν σε καμία λογική που τους χωρίζει σε μόνιμους και μη. Η εργατική τάξη ενιαία μαζί με τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να παλέψει για το δικαίωμά στη μόνιμη και σταθερή εργασία με δικαιώματα. Για την διασφάλιση του δικαιώματος στην Κοινωνική Ασφάλιση.Δημοφιλή σήμερα

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

20/3/2019
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας για την σύνδεση με τα νησιά των Κυκλάδων και την Κάρυστο....
Η ταινία «Εμείς» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Εμείς» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/3/2019
Η ταινία «Εμείς» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 21 έως και την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας