Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ Εύβοιας κάνει το δικό της σχόλιο για την απάντηση της κυβέρνησης σχετικά με τη στελέχωση του ΙΚΑ Μαντουδίου. Στην ανακοίνωσή της επισημαίνει τα εξής:

Με τη γνωστή υποσχεσιολογία της κυβέρνησης της ΝΔ απαντά και η σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διαμέσου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στην ερώτηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ για την στελέχωση του ΙΚΑ Μαντουδίου. Η κυβέρνηση συνειδητά ακολουθεί το δρόμο της απαξίωσης της Κοινωνικής Ασφάλισης με στόχο την πλήρη κατάργηση της.
Αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια τόσο οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, όσο και οι κυβερνήσεις της ΝΔ εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τους εργαζόμενους που εργάζονταν με συμβάσεις stage, ή συμβάσεις έργου, τώρα τους πετούν στο δρόμο.
 Πάγια θέση του Κομμουνιστικού Κόμματος είναι η άμεση χωρίς άλλες προϋποθέσεις μονιμοποίηση όσων μέχρι τώρα εργάζονταν με συμβάσεις stage και έργου. Παράλληλα να γίνουν όσες προσλήψεις χρειάζονται ακόμα ώστε να καλυφθούν όλα τα κενά και να καλύπτονται οι σύγχρονες ανάγκες.
Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να μπαίνουν σε καμία λογική που τους χωρίζει σε μόνιμους και μη. Η εργατική τάξη ενιαία μαζί με τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να παλέψει για το δικαίωμά στη μόνιμη και σταθερή εργασία με δικαιώματα. Για την διασφάλιση του δικαιώματος στην Κοινωνική Ασφάλιση.Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας