Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Εγκαίνια στο νέο τμήμα επειγόντων περιστατικών πραγματοποιήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης.
Ανακαίνιση και εγκαίνια νέου τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΥ Κύμης
Ανακαίνιση και εγκαίνια νέου τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΥ Κύμης
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7-6-2017 αγιασμός για την ανακαίνιση των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και Εγκαίνια για την δημιουργία Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΥ Κύμης.

Το παρών έδωσαν ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, κ.Σταμάτη Βαρδαρός, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, κ. Νέστωρας Αντωνίου, ο Διοικητής τους Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Παναγιώτης Τζαφέρος, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιφέρειας της Εύβοιας και του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Κύμης-Αλιβερίου κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου, φορείς της Δημοτικής Ενότητας Κύμης και στελέχη του τομέα Υγείας ευρύτερα. 

Αποτέλεσμα όλου αυτού του εγχειρήματος, είναι το Γενικό Νοσοκομείο ΚΥ Κύμης να έχει στην διάθεσή του:

1.Ένα σύγχρονο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με δύο ξεχωριστές αίθουσες (Παθολογικό – Χειρουργικό)
2.Βραχεία Νοσηλεία με 3 κλίνες, υψηλών προδιαγραφών  
3.Καρδιολογικό Τμήμα και Καρδιολογικό Διαγνωστικό Εργαστήριο 
4.Σύγχρονο Χειρουργικό Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο   
5.Σύγχρονο Παθολογικό Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο   
6.Σύγχρονο ορθοπεδικό Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο   
7.Σύγχρονο Γυναικολογικό Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο   
Όλο αυτό έγινε συντονισμένα και σχεδιασμένα ώστε να εξυπηρετεί τις ροές των ασθενών. Εφεξής, όλα τα επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούνται στον χώρο του ΤΕΠ του Νοσοκομείου και ανάλογα με την εξέλιξη τους θα γίνεται η διαχείριση τους, ενώ παράλληλα οι συνθήκες και η εξυπηρέτηση των ασθενών στα Εξωτερικά Τακτικά Ιατρεία είναι στα πλαίσια των διεθνών σύγχρονων Νοσηλευτικών δομών.

Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Κύμης-Αλιβερίου κ. Θεοδώρου δήλωσε:

Σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι από τη θέση του Αντιδημάρχου Κύμης ήμουν ένας από αυτούς που επί των ημερών μας ως δημοτική αρχή εγκαινιάσαμε τη νέα μονάδα εξωτερικών ιατρικών του Γενικού Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Κύμης, που καθημερινά, αναβαθμίζεται και παρέχει στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη Υγείας. 

Επίσης και μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς η Κύμη είναι και η γενέτειρα του Γεωργίου Παπανικολάου. Πρέπει να ομολογήσω πως καθ΄ όλο το διάστημα, της έως τώρα θητείας μου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κύμης, Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης βρίσκεται πάντα κοντά μας, σε ότι του ζητηθεί, να κάνουμε διάλογο, να μας ακούσει, να μας κατανοήσει και να προσφέρει σε ότι του ζητηθεί και φυσικά ο Δήμος από την πλευρά του στέκεται αρωγός στην αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων που ανακύπτουν στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, διότι είναι υποχρέωση του Δήμου να προστατεύει και να προάγει ποικιλοτρόπως τη δημόσια υγεία.

Τέλος, οφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, στην διοίκηση αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου!Δημοφιλή σήμερα

Η Νατάσσα Μποφίλιου και το «Όμορφο Όνειρό» της έρχεται στην Χαλκίδα

Η Νατάσσα Μποφίλιου και το «Όμορφο Όνειρό» της έρχεται στην Χαλκίδα

20/7/2018
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένο...
Εκδηλώσεις στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας

Εκδηλώσεις στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας

3/7/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας και ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Χαλκιδέων, διοργανώνουν σ...
Η Ελένη Δήμου στη Χαλκίδα

Η Ελένη Δήμου στη Χαλκίδα

11/7/2018
Η φωνή της ιδιαίτερη, η παρουσία της ξεχωριστή, το χρώμα της φωνής της και τα σγουρά μαλλιά της φωνάζουν το όνομα της....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας