Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με το νέο Πρόεδρο της ΔΕΗ, Ζερβό Αρθούρο συναντήθηκε την Τρίτη 2 Μαρτίου 2010, ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου.

Ο βουλευτής απέσπασε τη δέσμευση, ότι η ΔΕΗ θα ανταποκριθεί άμεσα και θα αρχίσει την εκτέλεση του έργου του φράγματος Σέττας-Μανικίων, ως υδροηλεκτρικό, επιλύοντας προβλήματα ύδρευσης και άρδευσης των όμορων Δήμων, αμέσως μόλις απαντήσει το Υπουργείο Οικονομικών επί της συγκεκριμένης πρότασης: να εκχωρήσει το έργο στη ΔΕΗ παίρνοντας ως αντάλλαγμα χρήματα ή μετοχές.
Ύστερα από τη συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησης, που είχε καταθέσει επισημαίνοντας την ανυπαρξία πολιτικής για την ολοκλήρωση του φράγματος Σέττα-Μανικίων στην Εύβοια και τη διαπίστωση, ότι υπάρχει ολιγωρία των Υπηρεσιών της Κεντρικής Διοίκησης, ο Σίμος Κεδίκογλου αποφάσισε να ενημερώσει ο ίδιος τον νέο Πρόεδρο της ΔΕΗ.
Ο κ. Ζερβός από την πλευρά του έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την υλοποίηση του έργου, που θα εξασφαλίσει την υδροδότηση και άλλων περιοχών με την κατασκευή υδροηλεκτρικού σταθμού με καθαρότερη μορφή παραγωγής ενέργειας.
Παράλληλα, ο Σίμος Κεδίκογλου ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΔΕΗ για τις προκαταρκτικές εργασίες , για τη χωροθέτηση του φράγματος στον Πούρνο, για το οποίο απέσπασε επίσης τη δέσμευση, ότι οι μηχανικοί της ΔΕΗ σύντομα θα ολοκληρώσουν τη μελέτη για την κατασκευή ενός φράγματος, που θα απομακρύνει οριστικά τον κίνδυνο των πλημμυρών και θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υδροδότησης του πολεοδομικού συγκροτήματος της Χαλκίδας.

 
Δημοφιλή σήμερα

Γιάννης Τζαβάρας - Βιογραφικό

Γιάννης Τζαβάρας - Βιογραφικό

24/3/2019
Ο Γιάννης Τζαβάρας είναι 42 ετών και κατοικεί στη Χαλκίδα. Είναι Τεχνολόγος Γεωπονίας ζωικής παραγωγής, εργαζόμενος στις επιχειρήσεις συμφερόντων Ζούρα....
Εκδήλωση του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μουζάλα στην Χαλκίδα

Εκδήλωση του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μουζάλα στην Χαλκίδα

22/3/2019
Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019, θα επισκεφτεί την Χαλκίδα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μουζ...
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2019 - 3ος αγώνας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2019 - 3ος αγώνας

22/3/2019
Ο 3ος αγώνας Μοtocross του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα γίνει στην Χαλκίδα, το Σάββατο και την Κυριακή 30 και 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:30, στην πίστα ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας