Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή με την οποία κάνει λόγο για οργάνωση και ομόνοια προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Ευβοίας, απέστειλε ο Μπάμπης Γκαρούτσος.
Μπάμπης Γκαρούτσος
Μπάμπης Γκαρούτσος
Για να υπάρξει πραγματική λύση σε ζητήματα του Νομού μας, πρέπει να υπάρξει οργάνωση, συσπείρωση όλων, στην άκρη η εχθρότητα, στον κάδο σκουπιδιών το πολιτικό μίσος οι κόντρες κάθε είδους. Τα προβλήματα της Εύβοιας είναι πολλά και διαφορετικά ανά περιοχή, σημαντικό είναι το ανύπαρκτο οδικό δίκτυο, με κακοτεχνίες που ξεκινούν όχι μόνο από αισθητικής άποψης, αλλά επικινδυνότητας για του κατοίκους και τους επισκέπτες, εδώ θέλει ένα κοινό πλάνο δράσης, συνεργασία πολλών φορέων, συνεργασία συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης με κοινό σχέδιο δράσης. Αν ένα πλάνο αποδειχθεί λάθος με τον χρόνο,υπάρχουν τα στάδια βελτίωσης, υπάρχει ένα υπαρκτό πλάνο δράσης, αυτό μας λυπεί, ότι δεν υπάρχει ως τώρα ουσιαστικό πλάνο δράσης, που θα φέρει μι βελτίωση στην επίλυση του οδικού μας προβλήματος.

Ένα ακόμα θέμα,ο ανύπαρκτος Τουρισμός, σε έναν Νομό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα κοσμοπολίτικα νησιά μας ή τους πολυσύχναστους χειμερινούς προορισμούς. Συνδυασμός βουνού και θάλασσας, θρησκευτικός τουρισμός που μπορεί να φέρει πολλούς επισκέπτες σε όλο το εύρος του Νομού μας,ένωση εμπλεκομένων και εδώ φορέων επιχειρηματιών, όλοι ενωμένοι για ένα κοινό πλάνο για την προώθηση και την διαφημιστική καμπάνια που είναι απαραίτητη, σε συνδυασμό έργων ανάδειξης, που θα τονώσουν όλα τα είδη τουρισμού, στον παράδεισο της Εύβοιας. Όλοι οι φορείς ένωση για την αξιοποίηση των λιμανιών μας, όχι με πολιτικά χρώματα αλλά με γνώμονα το συμφέρον της περιοχής. Αξιοποίηση των παραδοσιακών μας προϊόντων για εξαγωγές, που θα χτυπήσουν την ανεργία που χτυπά κόκκινο σε έναν τόπο που έχει αδικηθεί όλα τα χρόνια,δεν υπάρχει τέτοιος συνδυασμός πραγμάτων, γεγονότων να παραμένουν ανεκμετάλλευτα εφόδια που θα νικήσουν την ανεργία που θα στήσουν τεράστια υποδομή για την Εύβοια του μέλλοντος. Όλοι μαζί χωρίς μίσος, με κρίκο σύνδεσης την αγάπη για τον τόπο. Ας ανοίξει επιτέλους ,είτε ολικά είτε μεμονωμένα ανά Δήμο, αν είναι δύσκολο η μαζική επίλυση,η πραγματική οργάνωση,το πραγματικό πλάνο δράσης, καμιά φορά ο φτωχός μένει φτωχός διότι έχει τρύπιες τσέπες,αυτό συμβαίνει και εδώ η Εύβοια έχει τα πάντα να μεγαλουργήσει, αλλά στην ουσία είναι σαν να μην έχει τίποτα,διότι ποτέ δεν γίνετε κάτι οργανωμένο, οπότε ότι πάει να γίνει, γκρεμίζεται γιατί ο γίγαντας δεν στέκεται σε πήλινα πόδια. Αν ο συντονισμός, ο συγχρονισμός η ομόνοια και η οργάνωση με αγάπη για τον τόπο συνδυαστούν θα χτίσουμε ότι αξίζει να έχουμε.   Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

22/6/2018
Με την υπογραφή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Αποστόλου, παραχωρήθηκε στον Δήμο Χαλκιδέων...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας