Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κονιστρών στηρίζει τον πρόεδρο του Τ.Σ., Δημήτρη Κεχρή, ο οποίος έγινε αποδέκτης υβριστικών επιστολών που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κονιστρών Δημήτρης Κεχρής κατέθεσε στο Δ.Σ. υβριστικού περιεχομένου επιστολές που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο, από τον Εμπορικό Σύλλογο, οι οποίες διανεμήθηκαν από νεαρό αλλοδαπό σε δημότες και διερχομένους μαζί με επιστολή του Δημάρχου Κύμης για το Π-Καλλικράτης. Οι επιστολές είναι προσβλητικού, υβριστικού και συκοφαντικού χαρακτήρα, αφού αμφισβητείται ακόμη και η δημοκρατικότητά του και του ζητείται η παραίτησή του από Πρόεδρος του Τ.Σ. Κονιστρών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του τα λεγόμενα του Προέδρου Τ.Σ. Κονιστρών Δημητρίου Κεχρή και μετά από διαλογική συζήτηση

Αποφασίζουν Ομόφωνα
Καταδικάζει το απαράδεκτο και υβριστικό περιεχόμενο των επιστολών στο πρόσωπο του συναδέλφου Δημητρίου Κεχρή. Στηρίζει τον Πρόεδρο του Τ.Σ. Κονιστρών και θεωρεί ότι η πορεία του, η δημοκρατική λειτουργία και στάση ζωής του, δεν επιτρέπουν σε απολύτως κανένα, ουδεμία μορφή αμφισβήτησης.

Η παρούσα απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό : 009/2010.

 
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας