Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Παρασκευή 14 Ιουλίου παιδιά, εκπαιδευτικοί και εθελοντές επισκέφθηκαν τον Φάρο Χαλκίδας, στα πλαίσια των δράσεων της καλοκαιρινής εκστρατείας που πραγματοποιεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας.
Βιβλιοθήκη Χαλκίδας
Βιβλιοθήκη Χαλκίδας
Σημείο συνάντησης ήταν ο Φάρος της Χαλκίδας, στο ακρωτήριο Κακής Κεφαλης. Τα παιδιά είχαν την τύχη να φιλοξενηθούν στον προαύλιο χώρο του Φάρου και να ενημερωθούν από τον φαροφύλακα κ. Δαϊναβά Αντώνη για την λειτουργία του, αλλά και για το σπάνιο επάγγελμα του Φαροφύλακα. 

Ιστορίες της θάλασσας, των ναυαγών και της ναυτικής ζωής ενθουσίασαν τους μικρούς επισκέπτες. Η δράση συνεχίστηκε στο μικρό παρκάκι.


Τα παιδιά αφουγκράστηκαν τη φύση και διάβασαν ποιήματα γεμάτα θάλασσα. Ο Καβαδίας, ο Ελύτης, ο Αναγνωστάκης μίλησαν στην καρδιά των παιδιών. Στο τέλος τα παιδιά έγραψαν τα δικά τους ποιήματα και τα απήγγειλαν.

Η υπεύθυνη του προγράμματος κ. Μαρία Παναγιώτου, η Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνα Κολιοβέτα και η Διεύθυνση της Βιβλιοθήκης ευχαριστεί θερμά τον κ. Δαϊναβά Αντώνη για την ευγένιά του αλλά και για το σπάνιο φωτογραφικό υλικό που έδειξε στα παιδιά. 

Ήταν όλα υπέροχα!Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας