Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή αναφορικά με τη δημιουργία αιολικού πάρκου στην Κάρυστο, απέστειλε το μέλος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας Βασιλική Βαρελά.
Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας
Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας
Αγαπητοί μου συμπολίτες,ιδιοκτήτες πατρογονικών εστιών.

Υπάρχει μία παρεξήγηση, οι διάφορες ξενες εταιρίες που παίρνουν τις διπλές επιχορηγήσεις εξανεμίζοντας τους κόπους του ελληνικού λαού σε συνεργασία με διεφθαρμένους πολιτικούς και αεριτζηδες της ενέργειας, νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι Ρουάντα.

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανένα λαό αυτού του πλανήτη, θέλω να σας θυμίσω τη μακραίωνη παράδοση του Ελληνικού λαού σε απελευθερωτικούς αγώνες.
Αυτό που βλέπουμε να εξελίσσεται στην πολύπαθη Νότια Καρυστία είναι ΠΟΛΕΜΟΣ,ειναι προσπάθεια κατάκτησης της περιοχής μας...με το γάντι.

Οι μελέτες οδοποιίας όλων των εταιριών έχουν γίνει στο γραφείο, τραβώντας γραμμές επί χάρτου, δεν τους ενδιαφέρει αν στο δρόμο της μπουλντόζας υπάρχουν σπίτια, άνθρωποι μαντριά στημένες ζωές εδώ και αιώνες.

Θέλω να πιστεύω ότι η μητρική ιταλική ENEL η οποία υποτίθεται ότι ενδιαφέρεται για το περιβάλλον και τον κόσμο, θα σταματήσει την ελληνική ENEL από την προσπάθεια κατάκτησης και μετατροπής των πατρογονικών περιουσιών που έθρεψαν γενηες  περήφανων ανθρώπων, σε ένα τεράστιο βουνό από μπάζα.

Ο Σύλλογός Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας έχει πλήρως ενημερώσει τον επικεφαλής της ιταλικης ENEL για τις "λάθος" μελέτες με τις οποίες πάρθηκαν οι εγκρίσεις για επέμβαση στην περιοχή μας.

Ας απαντήσουν άμεσα, κανείς εδώ δεν περιμένει.

Υπερασπιστείτε τα χώματα σας ,εμείς σαν Συλλογος είμαστε μαζί σας, το περιβάλλον δεν είναι μόνο η φύση που θα καταστραφεί, είναι κυρίως οι άνθρωποι του βουνού το πιο σημαντικό κομμάτι αυτού του τόπου ,ένα σώμα με τα δέντρα, τα πουλιά  τα ρείκια τα θυμαρια..

Αν χαθούνε όλα αυτά, χανόμαστε και σεις και μείς και η πολύπαθη πατρίδα μας χάνει ένα διαμάντι από το στέμμα της.

Νυν υπέρ πάντων αγών....Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας