Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Βρύσης - Επισκοπής Ευβοίας «Η Δραγονέρα» πραγματοποίησε τον απολογισμό για την περίοδο Οκτώβριος 2016 - Αύγουστος 2017, το Σάββατο 12/8/2017.
Η πρόεδρος κ. Κιούση Βασιλική
Η πρόεδρος κ. Κιούση Βασιλική
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασιλική Κιούση ενημέρωσε τα μέλη για τα πεπραγμένα του Συλλόγου καθώς και για τις επόμενες εκδηλώσεις και δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή.

Σημαντική αναφορά έγινε στην συμμετοχή των κατοίκων στην πραγματοποίηση Αιμοδοσιών κατά τους Μήνες Ιούνιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο 2017 και την ένταξη στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Ακόμη μία σημαντική προσπάθεια για τον Σύλλογο είναι η αξιοποίηση και ανάδειξη των Δημοτικών και Αρχαιολογικών χώρων της πλατείας που περιλαμβάνει το Ηρώο Πεσόντων, την παλαιά γέφυρα με τον παλαιό μύλο ΄΄του Γαμέα΄΄ και τον αρχαιολογικό χώρο στη Δραγονέρα. Γι' αυτό τον λόγο ο Σύλλογος απέστειλε στις αρμόδιες αρχές έγγραφα, με τα οποία ζητά άμεσες ενέργειες.

Τέλος η κ. Κιούση ανέφερε τους στόχους του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Βρύσης - Επισκοπής Ευβοίας «Η Δραγονέρα» όπου είναι η διαμόρφωση της πλατείας του Ηρώου, η κατασκευή στάσης υπεραστικού ΚΤΕΛ στην πλατεία, η αποπεράτωση του γηπέδου, η ανάδειξη της παλαιάς γέφυρας και του παλαιού μύλου "Γαμέα", του αρχαιολογικού χώρου στη Δραγονέρα και η δημιουργία περιπατητικών διαδρομών για την προσέκλυση ανάλογων συλλόγων ως εναλλακτικό τουρισμό.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας