Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπισταξή συνάντησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου, προκειμένου να συζητήσουν για τα  αθλητικά έργα στο νομό Εύβοιας

Ο κ. Κεδίκογλου συνάντησε την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010 τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Π. Μπισταξή. Συζητήθηκαν γενικά θέματα αθλητισμού αλλά και ειδικότερα ζητήματα αθλητικών έργων και υποδομών στο νομό της Εύβοιας, μεταξύ των οποίων, ενδεικτικά παρατίθενται:

Θετικά προσεγγίζει η Γ.Γ.Α. το αίτημα του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας για προμήθεια ειδικού εξοπλισμού. Ο βουλευτής κ. Κεδίκογλου είχε συναντήσει προ ημερών το Προεδρείο του ιστορικού αυτού αθλητικού σωματείου, καθώς και γονείς και κηδεμόνες των αθλητών του συλλόγου, οι οποίοι του είχαν εκθέσει το αίτημά τους για προμήθεια ειδικού εξοπλισμού δύναμης και εξειδικευμένων αθλητικών οργάνων. Η Γ.Γ.Αθλητισμού ζήτησε λεπτομερέστερη ενημέρωση από σχετικά έγγραφα του Σωματείου και εκτίμηση του έργου, ώστε να δρομολογηθεί.

Για συγκεκριμένα έργα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του βουλευτή με τον κ. Μπισταξή, παρέστησαν και οι δήμαρχοι των αντίστοιχων πόλεων. Έτσι, για το δημοτικό ποδοσφαιρικό γήπεδο Λουκισσίων παρέστη και ο δήμαρχος Ανθηδόνος κ. Σανιδάς. Το σχετικό αίτημα αφορά σε επιπλέον πλαστικά καθίσματα και αποδυτήρια για ένα δημοτικό γήπεδο, το οποίο, ως γνωστό, αποτελεί έδρα της ομώνυμης ποδοσφαιρικής ομάδας Δ΄ εθνικής κατηγορίας των Λουκισίων. Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναμένεται η υποβολή από τον Δήμο του σχετικού υπομνήματος με τη μελέτη και τον προϋπολογισμό για το έργο.

Στη συνάντηση παρέστη και ο δήμαρχος Αρτεμισίου κ. Χριστοφής, για το δημοτικό γήπεδο Γουβών. Το συγκεκριμένο έργο, ενώ έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Θησέας με απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης, η παραλαβή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διαπιστώνει ότι πολλές τέτοιες αποφάσεις, όπως και αυτή για το δημοτικό γήπεδο Γουβών, δόθηκαν με «ακάλυπτες επιταγές» ως υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Η Γ.Γ.Α. πρόκειται να ζητήσει εκτίμηση του έργου από την τεχνική υπηρεσία, ώστε να εξετασθεί κατά τη διαδικασία της προτεραιοποίησης.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πάνο Μπισταξή για την υποδοχή και την όλη συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, δεδομένης της κατάστασης που έχει παραλάβει.»

 
Δημοφιλή σήμερα

Φιλανθρωπική Εκδήλωση στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης

Φιλανθρωπική Εκδήλωση στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης

17/8/2018
Το Αγαπώ και Πράττω διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018....
Επισκέψιμοι για το κοινό οι φάροι της Χαλκίδας και της Βασιλίνας

Επισκέψιμοι για το κοινό οι φάροι της Χαλκίδας και της Βασιλίνας

17/8/2018
Ανοιχτοί για το κοινό θα είναι την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018, ο φάρος της Κακής Κεφαλής και ο φάρος Βασιλίνας, στα πλαίσια...
Συλληπητήρια του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας για τον θάνατο του Αθανασίου Πρωτόπαππα

Συλληπητήρια του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας για τον θάνατο του Αθανασίου Πρωτόπαππα

16/8/2018
Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ - Περιφερειακού Τμήματος Εύβοιας εκφράζει τα βα...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας