Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Εγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της προμήθειας και εγκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα στο Γήπεδο Ωρεών συνολικού κόστους 170.000 ευρώ, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού.
Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 170.000 ευρώ για το γήπεδο Ωρεών
Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 170.000 ευρώ για το γήπεδο Ωρεών
Η αντικατάστασή του καθώς και οι εργασίες υποδομής που θα γίνουν για την τοποθέτηση, είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά της Δημάρχου κα. Λίνας Ευσταθίου, η οποία από την αρχή συντόνισε την προσπάθεια της χρηματοδότησης από το Υπουργείο σε συνεργασία πάντα με τον βουλευτή κ. Τάσο Πρατσόλη τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη βοήθειά του.

Η έγκριση του έργου αντικατάστασης του χλοοτάπητα από το Υπουργείο Αθλητισμού ύστερα από την πρόταση της Δημοτικής Αρχής, αποδεικνύει ότι η Αυτοδιοίκηση έχει τη δύναμη να προσφέρει αναπτυξιακές δράσεις και παρεμβάσεις για τους πολίτες, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Η πρόταση της Δημάρχου για αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Γήπεδο Ωρεών ικανοποιεί  το αίτημα των ομάδων του ποδοσφαίρου για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο μας.

Η Δημοτική Αρχή κάνει πράξη την υπόσχεσή της για ένα έργο που αναμένεται να δώσει νέα αξία στις αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να μπορούν τα νέα παιδιά να αθλούνται χωρίς πρόβλημα. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γιατί η συστηματική μας δουλειά και ο σωστός προγραμματισμός στην αξιοποίηση δυνατοτήτων χρηματοδότησης, έχει ήδη αποφέρει οφέλη για τους πολίτες μας σε πολλά επίπεδα. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία,  προς όφελος των δημοτών μας. Παίρνουμε δύναμη από την εμπιστοσύνη τους και την ανταποδίδουμε με έργο.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας